fotograf Trenčín 8.8.2015

6. jan 2015160

Ahojte žienky 🙂 Prosím Vás, neviete mi poradiť nejakého dobrého fotografa? Svadba bude v Trenčíne 8.8.2015. Ideálne by bolo, keby sme o ňom v deň D ani nevedeli, obaja neznášame fotenie a ani naše rodiny to nemusia 🙂 Ale zase nemať na ten krásny deň by bola škoda. Ďakujem 🙂

• Myslim ze ziadny fotograf Vam nebude umyselne kazit Vas den D, prave naopak kazdy sa snazi co najmenej rusit a byt co najviac "nenapadny" 🙂 Skor si myslim ze budete mat problem najst niekoho dobreho, aby bol na 08.08 volny termin 😉

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám moje služby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rád odpoviem na všetky otázky.

Pekný deň
    Tomáš Pavčo

• Dobrý den, tento termín máme volný a rádi za Vámi do Trenčína dojedeme. Fotíme společně s manželkou a do průběhu svatebního dne nezasahujeme. Mrkněte na naše reference i na české modifikaci tohoto webu: http://www.beremese.cz/catalog/vendor/marlinphoto/

S pozdravem

Martin Hnátek

• Sponzor fóra
  • @zuzkaferko  cestovné v cene 😉

• @zuzkaferko  Dobrý deň, tiež sa Vám ponúkam ako fotograf. Do Trenčína je to naskok 😉

• @zuzkaferko  Zdravim, Trencin je zo Ziliny kusok, takze pokial Vas moja praca zaujme, rad budem Vas "neviditelny" fotograf.

• @zuzkaferko  Dobrý večer,poslal som Vám IP 😊

• Dobrý večer, som Trenčan a termín mám zatiaľ voľný. Ponuku Vám posielam do IP. 😉

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. 🙂 Pre viac info kľudne píš.

• Dobrý deň,
    fotografiu, ktorú posielam vznikla na svadbe na Červenom kameni. Ak by ste mali záujem o bližšie info o nás a našej práci môžete mi napísať a ja Vám rada odpoviem. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Ďakujem všetkým za odpovede, v najbližších dňoch určite niekoho vyberieme a ozveme sa.

• Dobry den ponúkame Vám naše komplet foto video služby v prípade záujmu nas kontaktujte. S pozdravom SK

• Tento termin mam este volny v pripade zaujmu 🙂

• na tento termín som voľný aj ja ... cenník aj so službami som poslal v IP ... teraz je to iba na vašom rozhodnutí 🙂

• Termín Vašej svadby mám ešte voľný, viac info na stránke alebo emailom...

• Dobrý den,
    Trenčín veľmi dobre poznáme a radi tam chodíme. Ponúkame dve fotenia za cenu jedného.
    Do svadobného dna nezasahujeme, neorganizujeme. Môžete očakávať vysokú mieru profesionality v tomto smere.
    Radi Vám poskytneme viac info.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov