Fotograf z okolia Ružomberka alebo Dolného Kubína????

Profilova fotka
Hľadám nadšeného, ale nie čertovsky drahého, fotografa na našu vidiecku drevenicovú svadbu - taký, čo to bude brať ako profesionálnu príležitosť, nielen kšeft. Nechcem veľa fotiek, je to malá svadba, ide mi o to zdokumentovať to všetko s potrebným citom :) Stačí aj niekto, kto má fotenie ako hobby (tí bývajú napokon najlepší). 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@footballfun dobry den, ponukam Vam svoje sluzby fotografa. Som z Lipt. Mikulasa a Ruzomberok dobre poznam. Moju pracu si mozete pozriet na mojej stranke.
Odpovedať
Profilova fotka
@footballfun Dobrý večer poslal som Vám IP 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Viac info emailom alebo na stránke...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús hľadať vo svojom okolí, určite niekto z tvojich kamarátov, alebo známych fotí aspoň amatérsky. Prípadne sa poobzeraj po niekom kto začína (problém je že asi nebude mať portfólio a ideš do veľkého rizika). Aj ja som nafotil svadbu pre kamarátku dokonca zadarmo. Vtedy som sa už fotením živil asi 4 roky, ale nefotil som svadby. Mal som aj skúsenosti s fotením aj techniku, ale zistil som, že to nieje také jednoduché ako to vyzerá. Nerobil by som to ale pre nikoho "cudzieho". Je to cca 18 hodín na nohách + fotoaparát objektívy blesky a vlastne všetko čo s tým súvisí je naozaj drahé a podlieha opotrebeniu. Každe stlačenie spúšte niečo stojí. Plus asi 4 - 5 dni za počítačom pri spracovaní fotiek (dosť drahým počítačom, ktorý vie dobre pracovať s kvantami fotiek a programami, ktoré tiež niečo stoja). Na fotenie svadieb treba aj určitú foto výbavu. Necháp ma zle talent je super, ale pri fotení je podstatné aj aké máš fotoaparát a objektívy. Nedá sa všetko fotiť jedným, alebo dvoma a aj kvalita objektívu je tiež veľmi dôležitá. Nieje pravda že hobbysti sú najlepší. Keď niečo robíš prvý krát nejde ti to tak ako keď máš skúsenosti a niečo za sebou. Rozdiel medzi hobby fotografom a profesionálom je že hobby fotograf prinesie domov 500 fotiek a z nich sú 3 naozaj super. Vyberá si čo a kedy bude fotiť. Profík cvakne 1200 fotiek a 800 je dobrých a 150 vynikajúcich. Ide hlavne o to, podať konštantný výkon bez ohľadu na okolnosti (počasie, svetlo, prostredie ...) Deň svadby sa nedá zopakovať a fotograf si nemôže vyberať, kedy bude fotiť a dokonca ani to čo bude fotiť. Podľa mňa ľudia čo fotia to neberú, len ako zákazku nieje to totiž až taký super kšeft ako to na prvý pohľad vyzerá. Samozrejme ti prajem nech nájdeš čo hľadáš. Musel som prispieť lebo mám pocit, že práca fotografov je dosť zaznávaná a každý si tu myslí, že ju môže robiť hocikto, kto má fotoaparát (a dnes ho má skoro každý)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja som bol hobby fotograf (asi ako kazdy) a aj ked som uz fotil 7 rokov hlavne krajinky, tak som ani netusil do coho idem pri foteni mojej prvej svadby v roku 2005. Skusenosti a samozrejme aj profi technika idu ruka v ruke s kvalitou. Samozrejme clovek musim mat fotograficke citenie pre detail, kompoziciu atd. To moze mat aj amater, ale skusenosti su velmi dolezite! Podla mojho nazoru musi fotograf mat svoju pracu zaroven aj ako konicek, ak by to tak nebolo tak ja uz davno nefotim...
Odpovedať
Profilova fotka
posielam vam IP... :)
Odpovedať
@footballfun Rozhodne Janko Ducko zo ZA! Odporúčam z vlastnej skúsenosti.. Máme krásne fotky :-) Myslím, že je to ten, ktorého hľadáš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús pozrieť aj moje portfólio, možno sa Ti zapáči... potom kľudne píš. Cestovanie nie je problém.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám moje služby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rád odpoviem na všetky otázky. Pekný deň Tomáš Pavčo
Odpovedať
Profilova fotka
@footballfun Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný. Ak by ste mali záujem, prosím, navštivte moje stránky, či portfólio, nájdete tam všetky potrebné informácie. Prajem šťastnú ruku pri výbere fotografa a príjemné svadobné prípravy. S pozdravom, Ján Senčák
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám zdokumentujem Váš krásny deň. Posielam fotografiu, ktorá vznikla na svadbe na Červenom kameni. V pricestovaní za Vami nevidím žiadny problém. :-) Ak sa Vám páči moja tvorba a zaujíma Vás čokoľvek rada Vám odpoviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@footballfun pozrite si aj moje svadobné fotografie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?