Ahojte. Hľadáme kreatívneho a pohodového fotografa, ktorý by sa rád stal súčasťou nášho svadobného dňa a spravil nám naň krásnu pamiatku v podobe svojich fotografií :-) Prosím, ak niekoho poznáte a viete odporučiť, prípadne môžete ponúknuť priamo svoje služby, ozvite sa. Ďakujeme. Alenka a Peter
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Iný dôvod".Dobrý deň, sme priamo zo Žiliny, Váš termín máme zatiaľ voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na webe alebo na FB. Rady budeme súčasťou vášho svadobného dňa :)
Dobrý den,
tento termín máme zatím volný a rádi Vaši svatbu nafotíme. Fotíme ve dvou fotografech. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách.
S přáním hezkého dne
Martin Hnátek
Ahoj @alllinka Vas termin mam zatial este volny, tak si skus pozriet moje portfolio a v pripade ze ta oslovi alebo budes mat akekolvek otazky, nevahaj ma kontaktovat.
Daniel
V prípade vášho záujmu a stručnej bližšej špecifikácie požadovaného rozsahu fotenia vám obratom pošlem cenovú ponuku.
Ukážky mojej práce nájdete najmä na mojej webovej a facebookovej stránke. Ďakujem a prajem pekný deň.