Fotografovanie s rodinami

Baby, kam na svadbe zaradíte fotografovanie s rodinami? Mám na mysli s každou rodinou foto na pamiatku.
Odpovedať
@matka729 my to budeme mať medzi sobášom a hostinou....teda po gratuláciách :-) ...svokre sa to síce nepáči a chcela by to až potom keď sa hostia navečerajú, ale určite nie....potom už bude prvý tanec a hostia sa rozprchnu, zabudne sa na to a potom budeme ľutovať, že nemáme foto so svadobčanmi :-)
Odpovedať
Pýtam sa pretože sme boli nedávno na svadbe a mali to presne takto ako ty, no bolo nám veľmi dlho kým sme sa dostali do saly.
Odpovedať
@matka729 tak my budeme mať fotenie v záhradke hotela....tam bude pripravené pre hostí sedenie, maličké občerstvenie, šampanské, čiže sa môžu baviť...a hádam tú chvíľu už počkajú....:-) ...ťažko to dokonalo naplánovať, niekto má svadobné fotenie po sobáši a hostia čakajú aj dve hodiny ...
Odpovedať
@tulipanik19 No jasne, nedá sa každému vyhovieť a zariadiť tak aby boli všetci spokojní. Ďakujem za odpoveď, držím palce a veľa šťastia a lásky želám! ;)
Odpovedať
@matka729 ďakujem, aj ja želám to isté! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
naozaj je ideálne po obrade, gratuláciách a spoločnej fotografii zaradiť fotografovanie s rodinkami a priateľmi ,veď nakoniec ani nie všetci idú na hostinu ;) ... na hostine a hlavne keď je krásne prostredie v okolí hotela zas môžu vzniknúť zaujímavé, neštandardné fotografie ;) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?