Hlada sa fotograf z BA na 10.10.2015

28. aug 201570

Ahojte, prosim Vas ak sa tu najde fotograf z BA na 10.10.2015 a ma este volny termin, prosim Vas ozvite sa. Velmi pekne dakujeme 🙂

• Dobrý deň, mám voľný termín, pozrite si moju tvorbu.

• @rose777  Ahoj ja mam este volno, pretoze som sa pustila po materskej do svadieb skor, ako som povodne planovala, takze tuto jesen sa este najde volny termin. Aj 10.10. mam volno. Som z Bratislavy. Pozri si moje fotky, ci uz tu v profile mam nejake posledne, alebo na mojej webstranke, ci facebooku. Do Ip posielam aj cenovu ponuku. Budem rada, ked sa ti zapacia moje fotky a ozvete sa.

• nenahralo mi fotku, tak este sem dam ukazku mojej tvorby

• Sponzor fóra
  • @rose777  Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň,
    Váš termín máme zatiaľ voľný.
    V prípade záujmu ma prosím kontaktujte formou IP a ja Vám rada odpoviem na Vaše otázky. 🙂
    Ďakujem

• @rose777  Ahoj, skús pozrieť aj moju tvorbu 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov