Hľadám Ffotografa na svadbu na 8.10.2016, Šaľa

8. mar 201616

Hľadáme fotografa, popr. spoluprácu fotograf/kameraman na 8.10.2016. Svadba sa bude konať v Šali.
Ďakujem vopred za ponuky.

• @dessire1  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @dessire1  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny

• Sponzor fóra
  • @dessire1  Dobrý deň, ponúkam moje služby.

• Dobrý deň, pre Vami uvedený termín som Vám k dispozícii.

• Ahoj. Ja poznamjednu fotografku. Pozri moje foto a ed ta zaujmu tak ti poslem kontakt 🙂

• ahoj, pozrite moje fotky na webe, ak sa budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.

• Zdravicko, pozrite si moju stranku, fotky sa vam urcite zapacia. No a potom ma nevahajte kontaktovat 😉

• Ahoj, budem rada, keď pozrieš moje portfólio. Pre viac info píš 🙂

• Ponúkam naše foto a video služby 😉

• Dobrý deň váš termín máme taktiež voľný . Teraz máme svadobné balíčky aj s 10% zľavou ak chcete zažiť pohodové ,uvolnené fotenie sme tu pre vás

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Keď Vás moja tvorba na webe, facebooku zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky 🙂

• Dobry,
    Vas termin mame zatial volny. Dalsie foto a ceny balickov najdete v mojom profile. V pripade rezervacie do konca februara mame pre Vas 10% zlavu 😉

• Dobry den,

som členom Asociácie profesionálnych fotografov na Slovensku. S cestovanim nemam problem. Ak vas moja praca zaujala mozete ma kontakovat.

• Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný. Šaľu mám na skok. Môžeme dohodnúť aj osobné stretnutie .V prípade, že sa Vám páčia moje fotky, kľudne ma kontaktujte a zašlem obratom cenník 🙂

• Dobry den @dessire1  , Vas termin mam volny, prikladam malu ukazku mojej tvorby, ak Vas zaujme kludne ma kontaktujte 🙂
    Prajem krasny den, pozdravujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov