Hľadám fotograaa, 28.9.2019, Prešov

25. okt 201812

Viete poradit nejakeho dobreho fotografa, ktory ma este volny termin 28.9.2019? Dakujem

• 😉

• @jankas91  Pekný deň želám. Poslal som Vám do správy info.

• ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás 🙂

• Sponzor fóra
  • @nikoletka258  pozeram na nase foto, nefotili sme nahodou v tom istom lese? 😃

• @miqocash  les bol v bojniciach 🙂

• @nikoletka258  tak ten moj bol pri Ziline

• @jankas91  Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Aktuálnu tvorbu nájdete na mojej web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný večer, Martin

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň prajem, predstavujem Vám moju krátku ukážku svadobných fotografií, v prípade záujmu ma môžete kontaktovať, Váš termín mám voľný.

• Dobrý večer. Ja Vám chcem ponúknuť hit posledných mesiacov a to fotobúdku resp.fotokútik. Mám k tomu rekvizity, pekné pozadia a viem Vám pripraviť aj névrhy s fotkami kde budú Vaše mená a dátum svadby a pod.
    Všetky ďalsie oodrobnosti na webe alebo po telefóne. Ps na moja svadba som sa registroval pred pol hodinou, takže preto všetko prázdne. Pekný večer.

• Dobrý deň prajem, termín mám ešte voľný. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov