Hladam fotografa a DJ-a na svadbu 27.06.2015 Trnava

23. feb 201516

prosim o zaslanie ponuky. Dakujem

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš 🙂 Pre viac info kľudne píš.

• Ponúkam Vám svoje služby.

• Dobrý deň do IP som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, skúste pozrieť aj moju tvorbu a web( tam nájdete základné informácie ) 🙂 do TT to mám kúsok.

• @zelova  termin mam volny, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info správou

• Zdravím, termín mám zatiaľ voľný a ponuku posielam do IP.

• Ahoj @zelova  Vas termin mam zatial volny, tak ak by sa ti pacilo moje portfolio, alebo by si mala nejake otazky, tak sa kludne ozvi.

Daniel

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Termin mam zatial volny. Ak sa ti pacia moje fotografie, viac informacii rad poslem mailom alebo na mojich www 🙂 ...DJ-a odporucam Mariana Kuklu 😉

• ahoj, termín mám zatial voľný , pôsobím v TT, ak sa fotky budú páčiť veľmi rád pošlem viac info.

• Dobrý deň,
    sme tím ľudí a organizujeme svadby na základe požiadaviek klientov. 🙂 Zabezpečujeme foto, video, DJ, výzdobu...
    Ak by ste mali záujem o bližšie informácie o nás a o našej práci rada Vám odpoviem prostredníctvom IP. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj www stránky.
    Veľmi rád Vám odpoviem na akékoľvek otázky.

• Dobrý deň. Ak by som Vám mohla odporučiť podľa vlastných skúsenosti tak by to mal byť DJ MALÁŇ. Má bohaté skúsenosti hrania moderovanie celej svadby plus svadobné súťaže a pod. A čo sa týka ceny tá je veľmi prijateľná. A dokonca aj známym hral oslavy a tiež boli nadmieru spokojný.

• Termin mam volny, ak mate zaujem, ozvite sa 🙂

• @zelova   Ak by Vás zaujala moja práca, rád ponúknem svoje služby 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov