Hladam fotografa Brezno 25.7.2015

1. apr 201580

Ahojte hladem fotografa na termín 25.7.2015 v Brezne...v cene do 400 eur .Poprosim do IP posplat ponuky 🙂

Dakujem

• @veeronika85  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj web stránky. Keď Vás moja tvorba zaujme, rád Vám odpoviem na otázky. 🙂 Martin Almáši

• Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @veeronika85  Dobry den....ak mozem rad by som vam ponukol aj svoje sluzby...moju tvorbu najdete tu na profile alebo na webe pripadne FB...
    Pekny vecer

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň termín mám voľný poprosím do IP Váš email pošlem Vám cenovú ponuku ďakujem pekný večer

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobry vecer, radi Vam Vas svadobny den krasne zdokumentujeme a ako bonus Vam ponukame rande fotografovanie gratis.

• Ponúkam svoje služby 😉

• Dakujem už je to vyriesené a vybraté 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov