Hľadám fotografa, kameramana na 01.7.2017 v Bratislave

4. sep 201614

Hladam naozaj dobreho fotografa/kameramana na svadbu, ktorý by vedel zdokumentovat cely svadobny den a spravit popritom aj kratky videoklip. Viete niekoho odporucit Bratislava a okolie? dakujem

• Pekný deň,

skúste pozrieť moje práce 🙂
    Som z Bratislavy a termín mám zatiaľ voľný...

(Na to video bude lepšie nájsť druhého človeka, kedže dve veci naraz sa nedajú urobiť poriadne)

• termín máme zatiaľ voľný , viac info na webe ... Ďakujem.. 🙂

• @bibbuska  Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Sponzor fóra
  • Skúste si pozrieť aj moju prácu. Ak Vás zaujme rád doplním bližšie info. Nanešťastie viem ponúknuť iba fotenie. Ak by som naraz robil dve veci, určite by to nebolo na 100%.

• Dobry den, prezrite si moj profil a web! Verim, ze vas moja praca zaujme natolko, ze sa rozhodnete pre mna. Staci napisat a rychlost, profesionalita a kvalita su zarucene 😉

• Foto aj video k dispozícii...

• Nie som z Bratislavy ale ak by Vás zaujala moja práca. Neváhajte ma kontaktovať,

• Ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak ma budete kontaktovať.

• pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin volny, viac info na webe

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám ponúknem naše foto a video služby nakoľko sme tím ľudí.
    Váš termín máme zatiaľ voľný. 🙂
    V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku a informácie o nás a našej tvorbe pošlem...
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobry den,

termin mam volny. Byvam v Bratislave.

Miro

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň termín máme zatiaľ voľný 😃 ak by ste mali záujem sme mladá dvojka s ktorou sa určite nudiť nebudete a zažijete veľa pohody pri fotení...

• Dobrý deň, tiež si dovolím ponúknuť naše služby. Prikladám malú ukážku našej práce. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
    S pozdravom
    Mirka a Mato

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov