Hľadám fotografa, kameramana, výzdobu na 2018, východ
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
![]()
Zuzana Minarovičová
Celé Slovensko
Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
JMPHOTO
Celé Slovensko
Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
Aeternus Pictures
Celé Slovensko
Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Zdravim, robi uz nejaky fotograf, kameraman a agentura na vyzdobu (IBA KE/PO alebo blizke okolie) v priebehu tohto polroka objednavky na rok 2018? Doteraz mi osloveni poslali iba orientacnu cenovu ponuku na rok 2017 s tym, ze este nevedia, ake budu ceny v roku 2018 alebo si pytali uz pre mna velmi vysoku zalohu (rozumej nad 200€).
Hladam tychto 3 profesionalov z vychodu SR, ktori mi vedia zaslat zakladnu cenovu ponuku uz na rok 2018 (vysledna cena sa samozrejme este upravi podla presnych poziadaviek, ale zakladne polozky uz budu fixne dane) a zarezervovat zatial nezavazne termin max. do jula 2017. Cenove ponuky a portfolia si rada pozriem v sprave a upresnim poziadavky. Ak to je tak skoro nerealne, prosim o info, kedy sa mam ozvat, aby som si bola ista ze termin bude este volny. Vdaka