Hľadám fotografa, kameramana, výzdobu na 2018, východ

Zdravim, robi uz nejaky fotograf, kameraman a agentura na vyzdobu (IBA KE/PO alebo blizke okolie) v priebehu tohto polroka objednavky na rok 2018? Doteraz mi osloveni poslali iba orientacnu cenovu ponuku na rok 2017 s tym, ze este nevedia, ake budu ceny v roku 2018 alebo si pytali uz pre mna velmi vysoku zalohu (rozumej nad 200€). Hladam tychto 3 profesionalov z vychodu SR, ktori mi vedia zaslat zakladnu cenovu ponuku uz na rok 2018 (vysledna cena sa samozrejme este upravi podla presnych poziadaviek, ale zakladne polozky uz budu fixne dane) a zarezervovat zatial nezavazne termin max. do jula 2017. Cenove ponuky a portfolia si rada pozriem v sprave a upresnim poziadavky. Ak to je tak skoro nerealne, prosim o info, kedy sa mam ozvat, aby som si bola ista ze termin bude este volny. Vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 Dobrý deň, skúste si pozrieť našu prácu. Máme už objednávky aj na rok 2018. V prípade záujmu budeme radi ak nás kontaktujete. Realizujeme výzdobu v rámci východného Slovenska. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si našu prácu, v prípade akýchkoľvek otázok nás kľudne kontaktujte. Sme tu pre Vás. 8-) Neváhajte využiť našu SVADOBNÚ AKCIU za kameramana aj fotografa 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Dovolím si ponúknuť aj naše služby pevne rezervácie na 2018 síce ešte neberieme no predbežne už mám poznačenych zopar svadieb. Sme manželská dvojica fotografov a pôsobíme na celom území Slovenska Skúste si pozrieť náš profil a v prípade akýchkoľvek otázok nas neváhajte kontaktovať S pozdravom Mirka a Maťo
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?