Hľadám fotografa na 12.11.2016 - Nové Mesto nad Váhom

12. apr 2016140

Dobrý deň,

hľadáme fotografa na svadbu 12.11.2016 v Novom Meste nad Váhom. Odobierku, ani prípravy fotit nechceme. Chceme fotografie v exterieri, nie sme proti trošku umeleckejším fotkám, obrad, hostina. Prosím pridávajte ponuky spolu s uvedením ceny za daný "balík" služieb a prípadného doplatku za dopravu. Kontaktovať budeme len týchto, ktorých cenník budeme poznať. Ďakujeme

• Dobrý deň, pre Vami uvedený termín som Vám k dispozícii.

• poznámsuper fotografku z nmnv............. ak chceš poslem ti správu

• @borenkanm  pozrite si aj moje svadobne fotografie, cennik mam na webstranke

• Sponzor fóra
  • @borenkanm  Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @borenkanm  Dobry den, som k dispozicii. 😉

• @borenkanm  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• @borenkanm  Dobrý deň, termín Vašej svadby mám zatiaľ voľný a rád Vám z neho spravím krásnu spomienku. ponuku Vám posielam do IP.

• Zdravicko, pozrite si moju stranku, fotky sa vam urcite zapacia. No a potom ma nevahajte kontaktovat 😉

• Dobry den,

som zatazeny na umelecke fotografie ak vas moja praca zaujala mozete ma kontaktovat. Viac info som Vam poslal do spravy. Termin mam volny

• Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný. Nie je problém pricestovať aj do Nového mesta. Cenník za balík vám posielam do súkromnej správy 🙂

• Dobry den @borenkanm  , Vas termin mam taktiez volny, posielam malu ukazku mojej tvorby + Vam pisem spravu ohladom ceny. Prajem krasny den 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• pozrite si aj moje svadobné fotografie

• Termín mám voľný, ak by vás zaujala moja práca kontaktujte ma. Fotografie aj ceny nájdete na mojej webstránke.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov