Hľadám fotografa na 14.6.2014 z okresu Galanta

Profilova fotka
Hľadám dobrého fotografa so skvelými nápadmi a samozrejme efekt výsledných fotiek nech je iný ako bežné u bežných fotkách, nech sú zo svadobného dňa, príprav, všetkých ceremónií a zo svadobnej hostiny zachytené tie najlepšie momenty a radšej viac ako menej :) samozrejme za rozumnú cenu.. kameramana máme!!!
Odpovedať
pozdravujem pozrite si moju tvorbu. v pripade otazok piste do mailu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Vás, veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Nápady mám a nie je problém fotografie ladiť do nejakého vintage vzhľadu či nejakého iného. Ide hlavne o postprodukciu. Používam kvalitnú techniku. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Som zo Žiliny. Prosím pozrite si môj profil. Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@citrusita Dobrý deň, zachytavanie najkrajších momentov zo svadby je moja parketa! :-D V kombinácií so štylizovanými portrétmi Vám odovzdám všetky fotografie a vybraté - najlepšie upravené. Cenník aj fotky mám na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
termin mam zatial volny, v Galante fotievam, viac info na mojich strankach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, veľmi rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať. Ak by ste mali nejaké otázky rada Vám na ne odpoviem. Spolupracujeme taktiež s mnohými ľuďmi/firmami. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?