Hľadám fotografa na 16.9.2016 v Leviciach

1. aug 2016100

Ahojte, hľadám fotografa na svadbu 16.9.2016 v Leviciach..Nájde sa niekto?

• Pekný deň,

rada Vám ponúknem svoje fotoslužby 🙂

• Ahoj mrkni si Martina photogalery, je to mladá šikovná baba priamo z Levíc 🙂 odporúčam, my sme s ňou spokojní 😉

• termin mame volny 🙂 viac info na webe ...

• Sponzor fóra
  • @mimulik  Skúste si pozrieť aj moju prácu. Ak Vás zaujme rád doplním bližšie info 🙂

• Dobrý deň, ponúkam svoje služby, poslal som Vám internú poštu s informáciami.

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám ponúknem naše služby. Váš termín máme zatiaľ voľný. K dispozícií máme rôzne svadobné balíčky. V prípade záujmu o viac informácií mi napíšte prosím IP. 🙂
    PS: Pôsobíme po celom Slovensku.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný. Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy po ruke emoticon Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí emoticon Ak sa vám moje fotografie zapáčili, neváhajte mi napísať. Pekný deň

• Dobrý deň ... termín mám voľný takže aj ja by som mohol úplne bez problémov 🙂 ... ponuku posielam do internej pošty

• dobrý deň termín je ešte voľný písala som vám aj súkromnú správu 😃

• Dobrý deň/Ahojte...
    všetkým Vám veľmi pekne ďakujem za zaslanie ponuky. Keď sa rozhodneme budem konkrétneho fotografa kontaktovať cez IP. ešte raz ďakujem a prajem veľa pracovných ponúk..
    pekný deň

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov