Hľadám fotografa na 17.8.2013 do Košíc

7. júl 201370

ktory sikovny fotograf je volny na tento termin?????????????

• nooo 🙂 v pripade, ze sa vam budu pacit moje fotky a oslovia vas, kludne mi napiste. s cenou sa viem pohybovat akokolvek, takze od cennika sa odrazat nemusite.
    pekny den 🙂

• Dobrý deň! Naše služby sú tu pre Vás!

• Termín mám voľný. V prípade, že Vás oslovia fotografie v štýle reportáž/dokument, som Vám k dispozícií a rád zodpoviem na všetky Vaše otázky.

• Sponzor fóra
  • Dobry den, Vas termin mame volny. Doprava v ramci celej SR je v cene, sme dvaja vystudovani fotografi aj s mobilnym fotopozadim a rekvizitami, pre este vacsiu zabavu na hostine 🙂 Budeme radi, ked navstivite nas web pre viac info. Pekny den

• Skúste to s nami . . .

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, našla som tu na seba odporúčanie, tak reagujem 🙂 Termín 17.8.2013 mám ešte voľný. Moju tvorbu môžete vidieť na mojej webstránke, kompletnú cenovú ponuku nájdete pod záložkou "SLUŽBY". Komletný svadobný balík ponúkam za 330,-eur. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo správou.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov