Ahojte,
hladam fotografa na 19.7.2014. Potrebujeme vsak len fotenie odobierky v dome zenicha, obradu a svadobne potrety. Viete mi poradit niekoho s kym mate skusenosti a kto si vypyta za taketo fotenie rozumnu cenu?
Dakujeeeem 8-)
uf, tak tuto môžete čakať neskutočný nával fotografov-záujemcov :D :D Rakúsko, pomerne voľnejšie obdobie, atď., výber nebude ťažký :D Ináč čo je pre Vás rozumná cena?
ked citam minifotenie + rakusko, tak by ma tiez zaujimala vyska tej "rozumnej ceny" cca, aj ked ten termin fitim inu svadbu a mam teda uz obsadeny... co mam skusenosti s fotenim v rakusku, tak vacsinou sa odtial obracaju na fotografov na slovensku pre nizsiu cenu za minimalne rovnaku kvalitu ako ponukaju miestni(ale nehovorim, ze je to aj tento pripad)... a ked ide o slovensko-rakusku svadbu, tak ma len potesi, ak budete mat dodavatelov zo slovenska ;) ...drzim palce, aby ste si vybrali hlavne fotografa, s ktoreho pracou budete spokojni :)
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
@branopolacek
Dakujem za Vasu spravu, uz som sa divala aj na Vasu stranku a dala som si Vas do "uzsieho vyberu". Este sa vsak radime so snubencom, tak zatial dakujem. Nikol :-)
Dobrý večer, radi Vám svadobný deň krásne zdokumentujeme
Navyše máte 3 samostatné fotografovania v cene jedného a iné benefity.
Ak chcete minimalizovať cenu, vieme Vám ušiť balík na mieru.