Hľadám fotografa na 26.8.2017 v Žiline a okolí

13. okt 201611

termín 26.8.2017 Žilina a oklie

• asi zalezi co povazujes za cenovo dostupneho 😉

• Dobrý deň, na Váš termín som Vám k dispozícii. Bližšie informácie som Vám preposlal internou poštou.

• asi by bolo fajn uviest orientacne kolko je to cenovo dostupne...pre niekoho je to 200e pre niekoho je to 800....
    vyhnete sa aspon tomu ze sa vam tu ozve kazdy druhy fotograf ktory vam potom posle ponuku a 3/4 z nich bude pre vas nie cenovo dostupne. Cim viac info tym skor sa dopatrate k odpovedi.

• Sponzor fóra
  • ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť budem rád ak sa ozvete.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @dominika2609  pozrite si aj moje svadobne fotografie, dany termin mam zatial volny

• Dominika, Váš termín máme zatiaľ voľný, sme zo Žiliny, viac info posielam do správy 🙂

• Pekný deň,

termín mám zatiaľ voľný

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám poskytnem viac informácií o nás. 🙂
    V prípade, že sme Vás zaujali rada Vám odpíšem na Vašu IP alebo email.
    Váš termín máme zatiaľ voľný.
    PS: S pricestovaním nemáme problém nakoľko pôsobíme po celom Slovensku.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem poslala som vám do správy aj cenovú ponuku a sem malú ukážku fotografií

• Dobrý deň, aj ja Vám rád ponúknem naše foto a video služby. Našu tvorbu si môžete pozrieť na našej stránke.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov