Človek si celý život niečo vyberá. Často si vyberie výborne, častejšie dobre, a keď nie je s výberom spokojný, tak ho vymení. Až jedného dňa si vyberie človeka, s ktorým chce prežiť zbytok života. A sme tu - proces výberu pokračuje, pretože svadba samozrejme nieje výnimkou, skôr naopak - vyberá tu totiž veci nielen pre seba, ale aj pre svadobných hostí - nevesta si vyberá svadobné šaty, topánky, šperky, parfém, plus ďalšich milión drobností...ženích si zas vyberá nevestu, a.... Ok, ale keďže ste na stránke svadobného fotografa plnej svadobných fotografií, tak je jasné, kam týmto úvodom smerujem.
Mohol by som napísať, a bola by to pravda, že jedným z najdôležitejších rozhodnutí pri výbere dodávateľov pre vašu svadbu je dobrý výber vína. Od toho závisí veľa - aká bude nálada, zábava na svadobnej hostine, a tiež či si budú svadobčania niečo z vašej svadby pamätať.
Ak si vyberiete dobré víno, vyberte si aj dobrého svadobného fotografa. Pretože okrem manžela (manželky), obrúčky a svadobných fotografií Vám toho zo svadby nezostane. Kvety zvädnú, zákusky zmiznú. Spomenie si niekto o rok, dva, na svadobnú výzdobu? Na váš svadobný make-up, alebo svadobné auto? Nepodstatné veci. Ale spomenie si niekto, ako sa tváril váš vyvolený, keď vás prvýkrát zbadal vo svadobných šatách, či babička, keď vám blahoželala po sobáši? Bez dobrých fotiek to bude náročné.
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Iný dôvod".@evinqa22 Dobry den, i ked som svadobný fotograf z Košíc tak Trenčianske Teplice navštevujem pravidelne a veľmi mi prirástli i k srdcu preto mi neda nereagovat.
Pokial nemate svadobneho fotografa este vybrateho mozete si pozriet moju pracu a pripadne i konkretne albumik, kde su nafotene fotografie zalubeneho paru priamo v Tepliciach: http://www.mojasvadba.sk/katalog/firma/…
Pisem i z dovodu toho, ze v Tepliciach mam dobre vztahy z viacerymi prevadzkarmi sluzieb .
Dobry den ak mate radi nieco spontanne a so srdcom rada vam ponuknem moje sluzby fotografky vlastnym taktiez plne zariadeny atelier keby ste mali zaujem rada vam zodpoviem vsetky otazky :)