Prosim vas najdem dobreho fotografa na svadbu na tento termin? rozhodli sme sa na rychlo pre tento termin svadby kedze nam uz 2 krat svadba nevysla koli neprijemnym okolnostiam nechceme uz dlhsie cakat.dakujem :-)
Dobrý deň. Termín mám ešte voľný. Som svadobný fotograf z Nových Zámkov a fotím svadby v širokom okolí..., takže aj Bánovce nie je žiadny problém. Celkom by sa my páčilo fotiť na Beckove, ale podobnom krásnom mieste, ale samozrejme v prvom rade uprednostním vaše predstavy. Pozrite si moju tvorbu a ak Vás zaujme určite sa dohodneme na dobrej cene. :) Prajem pekný deň.
Dobrý deň!
Daný termín mám zatial voľný a som z Nitry čiže okolie poznám dôverne, ak máte záujem prezrite si galériu na mojom webe :)
Bude mi potešením :)
@dominikszombathfotograf. Dobry den chcem sa spytat aka by bola cena ak by sme chceli fotenie den pred svadbou asi v brodzanoch a v den svadby by sa fotila len odobierka obrad a hostina takze len od poobedia.odobierka by bola v krusovciach a obrad a hostina v banovciach.dakujem :-)
@newesticka12 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc, no z dôvodu, že sa budem zdržiavať v danom období v oblastí Trenčína a mam volny termin tak reagujem. V pripade, ak by sa Vam nedarilo zohnat svadobného fotografa, kludne ma tento tyzden kontaktujte. Moju pracu si mozete pozriet bud tu na moja svadba, pripadne na www stranke.