Hľadám fotografa na 3.6.2017, Banská Bystrica a okolie

17. feb 2017100

Hľadám fotografa na 3.6.2017 Banská Bystrica a okolie na celodenné fotenie. Približná cena? Keďže vôbec netuším v akých cenách sa to pohybuje?

• Dobrý deň
    Navštívte moju stránku. Tam nájdete moju prácu aj ceny. Termín mám zatiaľ voľný.

• 🙂

• Dobrý deň,
    pozrite môj web. Ak by sa práca páčila, stačí napísať.

Prajem pekný deń

Rado

• Sponzor fóra
  • @lenik2202  Skúste si pozrieť aj moju prácu, ak Vás zaujme rád doplním bližšie informácie 🙂

• Dobrý deň, na Váš termín som Vám k dispozícii. Bližšie informácie som Vám zaslal internou poštou.

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobry den, skuste si pozriet aj nasu tvorbu a v pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat.
    Sme manzelska dvojica fotografov a posobime na celom uzemi Slovenska.
    Mirka a Mato

• Dobrý deň, Lenka,

pozrite si moju stránku, kde nájdete cenník aj moju prácu. Ako bonus pridávam ručne robený svadobný album s Vašimi fotkami a dvomi USB v exkluzívnom balení. Pri fotení možete využiť svadobné rekvizity alebo fotopozadie.V prípade otázok som Vám k dispozícii.
    Roman

• Dobrý deň termín máme ešte voľný ak by sa vám naša tvorba zapáčila budeme vás s radosťou sprevádzať vo váš veľlký deň sme mladá dvojka takže sa s nami určite nudiť nebudete

• Dobrý deň termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem celý február máme aj Valentínske zľavy

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov