Hladam fotografa na 5.9.2015, okres Pezinok

23. mar 2015100

Dobry den, hladam kreativneho fotografa na nafotenie svadby, ktora sa bude konat 5.9.2015 v okrese Pezinok. Mam zaujem o nafotenie portretov, priebehu svadby, a cca 1 hodiny z oslavy. Dakujem za ponuky

• Dobrý deň, chcem sa ponúknuť ako fotografka z Bratislavy. 🙂 Popozerajte si moje fotky na webe alebo najnovšie na facebooku a v prípade otázok alebo záujmu ma prosím kontaktujte. Krásny zbytok víkendu. 🙂
    @llillu

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. V prípade, že sme Vás zaujali rada Vám napíšem viac informácií do IP. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj moje portfólio na web stránke. Keď Vás moja práca zaujme, rád Vám odpoviem na otázky. 🙂 Martin Almáši

• Dobry den! V spominany teramin Vam rada ponuknem svoje sluzby.

• Radi prídeme.
    Vzdialenosť nieje problém.

Profi team Svadbafotovideo

• Dobrý deň,
    váš termín mi ešte ostal voľný, kľudne si pozrite moju tvorbu a ak sa Vám bude páčiť, napíšte mi. Do PK chodím každý týždeň. 🙂

• Rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• Dobry den, som fotograf zo Svateho Jura a termin mam zatial volny. Fotografie a viac informacii najdete na mojich www. Okolie tu poznam doverne, tak Vam v pripade zaujmu rad poradim 🙂

• Dobry den, tento termin mam volny 🙂

• Radi prídeme, Váš profi team,
    profesionálne spracovanie fotografií a svadobného videa.
    Stačí si len vybrať. Foto alebo video alebo oboje. Na každú prácu je samostatne fotograf a samostatne kameraman.
    Podrobnosti na našom webe.
    - Svadobné foto od 265 EUR,
    - Svadobný film od 300 EUR,

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov