@terus00 Dobry Den,
Vas termin mame este volny skuste si pozriet nasu stranku, a v pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat!
AndreaSuchal
duckling production
síce nemáme rovnaký dátum ale skús užívateľa simcatko17 ona je z belej, my budeme mať kameramana ktorý nás bude aj fotiť ale keby sa nám podarilo vybaviť tú simcatko tak by som bola len rada @terus00
Dobry den, Vas termin mame stale volny :) Sme dvaja profesionalni fotografi, ktory zachytia kazdy neopakovatelny okamih Vasho najkrajsieho dna. Ako bonus na svadbu ponukame aj profesionalne fotopozadie spolu s vtipnymi rekvizitami, ktore su na kazdej hostine zarukou zabavy :) Dopravu v ramci SR mame momentalne zdarma. Pre viac info Vas pozyvame na nas web.
@terus00 Kadernicku mam v Poprade, oproti byvalemu uradu pracu, pod nemocnicou.. Velmi odporucam, sikovna baba Katka tam je... :-) Je to kadernictvo K & E hair....
@aicha15 Koho mate prosim ta ako kameramana? Vies mi ho doporucit? Dakujem :-)
@terus00 ja mám zo svaboviec snubenca ale my sme tam nechceli nieze by tam nebolo dobre ale ja tam robim a snubenec tam byva my mame hostinu v hotel agro velka lomnica, inac vo svabovciach super varia bola som tam uz asi 3x na oslave 50 atd. a ked to tam prerobili je tam krasne... a zo sp.bystreho je moja mamka :)
@aicha15 teeda, to je nahoda :)
no, prave toho som sa obavala, ake vo svabovciach bude jedlo, ale uz od viac ludi som pocula, ze tam dobre varia, co som milo prekvapena. Tak som zvedava... A vyzeralo to tam ked sme tam boli v januari, ked to prerabali celkom fajn. Len neviem ci aj nalakovali podlahu, ako spominali. My sme tiez rozmyslali aj nad Agrom, ale to uz bolo obsadene...
@nuklia ahoj :) citam ze hladas kameramana, my máme vladimira skokana z spisskej teplice, berie 300 eur :-) je zlaty, da sa s nim vselijak dohodnut, my mame svadbu 30.augusta ,tyzden pred vami :-)
@terus00 no neviem ti povedat ci tam nalakovali podlahu, ja som tam bola tento rok asi niekedy v marci ale iba v tej malej miestnosti bola to riaditelova 50. vies kebyze nerobim tu v skole vo sv a snubenec nie je odtial tak urcite by som si aj ja tu vybrala lebo su tu velmi dobre ceny... ale tak uz je to jedno lebo agro mame objednane asi od novembra a ked nas prehovarali aby sme to mali tu vo SV tak nas termin bol uz obsadeny...
@jjkoala, @aicha15 Dakujem za radu a kontakt na Adama Blaska.. Prosim Vas, mate skusenosti konkretne s nim alebo aj s jeho ocom? Lebo vraj tocia obidvaja.. Tak ci su obidvaja dobry a bezproblemovy? Dakujem :-)
Dobrý deň, termín 7.9.2013 mám ešte voľný. Žijem v Košiciach, ale nemám problém za Vami pricestovať do Popradu (pôvodom som Popradčanka :) Moju tvorbu môžete vidieť na mojej webstránke, kompletnú cenovú ponuku nájdete pod záložkou "SLUŽBY". Posielam malú ukážku z jedného popradského fotenia na Kvetnici :) V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo správou.