Dobry den
Skúste si pozrieť i našu prácu . Sme manželská dvojica fotografov a pochádzame z Partizánskeho. Váš termín mame ešte voľný a na mesiac september možte momentálne uplatnit zľavu 50 euro. V prípade akýchkoľvek otázok nas neváhajte kontaktovať . S pozdravom Mirka a Maťo
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moju tvorbu. Najviac aktuálnu mám na facebooku. Keď budete otázky, rád Vám odpoviem .-)
Prajem Vám príjemný deň,
Martin Almáši
Dobrý večer , prezrite si aj môj profil :) , nájdete tam vzorové fotografie pripadne navštívte moju webovú stránku alebo ma kontaktuje telefonicky
Ďakujem.
Dobrý deň váš termín máme ešte voľný a sme priamo z Prievidze v prípade nepriaznivého počasie môžete využiť aj náš ateliér ak by ste mali záujem budeme vás radi sprevádzať vo váš veľký deň
Dobrý deň,
nakoľko ponúkame služby foto a video rada Vám poskytnem viac informácií o nás a našej práci v prípade, že máte záujem. :-)
Ďakujem
S pozdravom
@vindi
Dobry podvecer prajem!
Ponukam Vam moju malickost :) , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.
S pozdravom
Riky