Hľadám fotografa na svadbu - 1.10.2016 Bardejov

6. feb 201611

Hľadám dobrého fotografa na svadbu v okolí Bardejova v termíne 1.10.2016. Ďakujem za návrhy. 🙂

• @dankkka  my mame FotoPuškaš, skús ale on je dosť plny

• Pekný deň,

skúste pozrieť moje práce. Termín mám zatiaľ voľný. 🙂

• @dankkka  Pekný večer prajem, Váš termín mám voľný. Ak máte záujem, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Sponzor fóra
  • dobry vecer, ak sa Vam pozdava moje portfolio, nevahajte ma kontaktovat 🙂

• Foto na svadbu? Fotoateliér CVAK. Kvalita, profesionálny prístup, cena, skúsenosti. Videl som jeho prace a nemalo to chybu!!!

• @dankkka  Nech sa paci... 😉

• Zdravicko, pozrite si moju stranku, fotky sa vam urcite zapacia. No a potom ma nevahajte kontaktovat 😉

• @dankkka  Dobry den, na tento termin mame dostupnych fotografof aj kameramanov, verim,ze na nasom webe najdete presne to co by ste si priali prave k Vasej svadbe. Tesime sa na Vas 😉

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• Dobrý deň, termín mám voľný viac info na webe
    v prípade záujmu a otázok ma neváhajte kontaktovať! 🙂

• Ďakujem pekne za odporúčania 🙂 už sme konečne vybrali 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov