Hľadám fotografa na svadbu 17.06.2017 v Piešťanoch

21. nov 201614

Ahojte...nájde sa ešte nejaký dobrý svadobný fotograf?

• ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak sa ozvete

• Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

Za veľmi exluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCIÍ kameramana a tak isto aj fotografa.

S pozdravom video-štúdio MAVEX

• 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrý večer
    Skúste si pozrieť aj ukážku našej práce.
    sme manželská dvojica fotografov a pochadzáme z Partizánskeho
    V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať
    S pozdravom
    Mirka a Maťo

• @floperka  pozrite si aj moje svadobne fotografie

• dobrý deň, skúste pozrieť aj moju stránku, na otázky rada odpoviem

• Dobrý deň,
    nakoľko ponúkame služby foto a video rada Vám poskytnem viac informácií o nás a našej práci v prípade, že máte záujem. Váš termín máme zatiaľ voľný. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý večer , prezrite si aj môj profil 🙂 , nájdete tam vzorové fotografie pripadne navštívte moju webovú stránku alebo ma kontaktuje telefonický.

Ďakujem.

• Dobry den, Vas termin mam volny. Ak sa Vam zapaci moja tvorba, urcite ma kontaktujte 🙂

• Dobrý deň, termín máme voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na našom webe alebo blogu, ak sa Vám páči, kontaktujte nás a rady poskytneme podrobnejšie info. R.

• Dobrý večer. Váš termín mám voľný. Bývam kúsok od Piešťan, vieme riešiť fotenie aj osobne.

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem budeme vás radi sprevádzať vo váš veľký deň

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, v prípade záujmu ma kontaktujte, ponúkam foto a video spolu, bezkonkurenčné ceny!!
    Som skúsený kameraman s dlhoročnými skúsenosťami a pohybujem sa po celom Slovensku. Spolupracujem s viacerými hudobníkmi, starejšími a fotografmi, majiteľmi reštaurácií a pod...
    Viem zabezpečiť dobrú hudbu, živú aj DJ, starejšieho, kameramana a fotografa. Viem poslať ukážkové linky na Hudobníkov a Kameramana všetko veľmi seriózne ceny, ceny si vieme tak dohodnúť, aby vyhovovali Vám!!! Vysoká kvalita práce ! Ozvite sa všetko Vám zabezpečím, Vaša spokojnosť, bude aj mojou !!!
    S pozdravom Maroš

• @floperka  

Dobry podvecer prajem!

Ponukam Vam moju malickost 🙂 , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.

S pozdravom
    Riky

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov