hľadám fotografa na svadbu 22.8.2015 BB.

11. máj 201530

Na cene záleží... cenu do IP prosím.
fotenie by sme chceli od príprav až do cca 01.00

• termin volny 🙂 (viac v IP)

• Ponuku som poslal do IP 🙂

• IP zaslané! 😉

• Sponzor fóra
  • @hatatitla7  Dobrý, termín je voľný 😉

• Ale nemala by byt na ukor kvality 🙂 Pozrite si pracu Martincanov......

• @vlado_ivan_photo  súhlasím, ale treba sa držať aj nejakého rozpočtu 🙂

• Poslana IP 😊

• Veľmi rada prídem 🙂

• 🙂 Budeme radi ak si pozriete našu prácu

• 😉 IP zaslané

• 😉 Ahoj. v prípade záujmu Nás kontaktujte.
    S pozdravom
    Fotostudio Podhájska
    SK

• Ahojte,
    Tiez hladame fotografa na 22.8.2015. Obrad bude v kostole v okrese LC a hostina v BB. Mozete mi prosim tiez poslat ponuky v IP ? Dakujem.

• BB - doprava zdarma

• pisem IP

• Sponzor fóra
  • Dobrý den,
    ponúkame dve fotenia v jednej cene a mnoho iného. Sme priamo z BB. Ponuku Vám posielame internou poštou.
    Radi Vám to krásne zdokumentujeme.

• @hatatitla7  ahoj, do IP som poslal cenu.

• Dobrý deň,
    ponúkam svoje foto služby

• Ahoj termín mám voľný, moju prácu si môžeš pozrieť tu v galérií alebo na FB Martin Hodon - Fotograf alebo na web stránke martinhodon.sk.
    Teším sa na prípadnú spoluprácu.

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• @siwonka  Dobry den, skuste stastie u nas 😉

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby. Keď Vás moje fotografie zaujmú a budete mať akékoľvek otázky, rád Vám ich zodpoviem.

• Odporúčame Katarínu Poturnay, nájdete ju tu medzi PRO🙂

• Dobrý deň,
    radi budeme súčasťou Vašej svadby ak sa Vám páči naša tvorba. Ak by ste mali záujem odprezentujeme sa Vám aj osobne. 🙂
    Pekný dník
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, mali sme svadbu tento víkend a čo sa týka fotografov v Banskej Bystrici, doporučujem tú našu, SANNY photography , máme nádherné fotografie z ktorých sa teraz tešíme. Slečna je veľmi priateľská, takže sme sa na fotení dobre bavili. Určite odporúčam 🙂

• Svadba s RBG STYLE
    Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
    Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
    Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.

• No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo.
    Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov