Hľadám fotografa na svadbu 27.5.2017

25. mar 201718

dobrý deň hľadám milého a ústretového fotografa/fotografku na svadobný deň 27.5.2017, viete mi odporučiť niekoho dobrého s kým ste boli spokojní 🙂 Ďakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Pekný deň prajem, tento termín mám voľný, v prípade záujmu rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Dobrý deň, termín mám voľný, poslal som Vám informácie do internej pošty.

• Sponzor fóra
  • @ico1308  dobrý deň, podľa popisu sa zdá že hľadáte mňa 😉 viac ako 100 doporučení na mojom fb a nejaké aj tu.. 😉 ak máte záujem stačí napísať 😬 😬

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý deň, kľudne si pozrite môj web. Ak by Vás fotky oslovili, píšte, rád odpíšem.

S pozdravom Radovan Škohel

• Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

Za veľmi exluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCIÍ kameramana a tak isto aj fotografa.

S pozdravom video-štúdio MAVEX

• Dobrý deň,
    veľmi rada Vám poskytnem viac informácií o nás ak sa Vám páči naša tvorba. 🙂
    Váš termín máme ešte zatiaľ voľný.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný sme mladá dvojka fotografov s ktorými sa nudiť určite nebudete , fotenie má byť aj zážitok a máte mať z neho krásne spomienky 😃 sme tu pre vás do konca roka je na všetky svadobné balíčky aj 50€ zľava 😃

• Dobrý deň, aj ja Vám rád ponúknem naše foto a video služby. Našu tvorbu si môžete pozrieť na našej stránke.

• Dobrý deň nevesta

Ponúkam Vám svoje služby svadobného fotografa

Ako fotograf sa snažím, aby fotografie pôsobili čo najviac prirodzene ale zároveň harmonicky s romantickým nábojom tohto veľkého dňa. Ak by Vás zaujala moja ponuka, neváhajte ma kontaktovať. Viac z mojej tvorby, ceny aj referencie na webstránke.

• m ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moje portfólio, najviac aktuálnu tvorbu mám na Facebooku. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. 🙂

Martin Almáši

• Pekny den zelam, moj profil Vam je k dispozicii 🙂 fotim po celom Slovensku za mimoriadne priaznive ceny..🙂

• Dobrý večer , prezrite si aj môj profil 🙂 , nájdete tam vzorové fotografie pripadne navštívte moju webovú stránku alebo ma kontaktuje telefonicky

Ďakujem.

• Dobrý večer, termín máme voľný, našu prácu si môžete pozrieť u našom webe alebo blogu, ak sa Vám páčia, rada poskytnem bližšie info. R.

• Sponzor fóra
  • @ico1308  

Dobry podvecer prajem!

Ponukam Vam moju malickost 🙂 , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.

S pozdravom
    Riky

• Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu

• Dobrý deň termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem celý február máme aj Valentínske zľavy

• Chystáte SVADBU? Nechcete všednú zábavu? Ak chcete prekvapiť Vašich hostí a pripraviť im originálnu zábavu s novinkou, je tu pre Vás FunFace fotobox. Neobmedzené fotenie s fotoboxom, vytlačené foto, on-line posielanie fotiek na mail, interaktívne rozhranie, zábavné rekvizity od výmyslu sveta, tématické fotopozadia podľa Vášho vkusu, profesionálna obsluha a 100% garancia zábavy spraví z Vašej svadby, SVADBU ROKA!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov