Hľadám fotografa na svadbu 3. septembra 2016 miesto Ľutina pri Sabinove, obrad Veľký Šariš

21. feb 201611

Ahojte 🙂 , hľadám fotografa na svadbu 3.10. 2016, jedná sa o fotografovanie obradu a svadobnej hostiny cca od 13:00 do 01:00, portrétové fotografie už máme zabezpečené na iný deň. ďakujem za info. 🙂 🙂

• Dobry den,

termin 3.10.2016 mam pre vas volny. Viac fotografii mozete vidiet na mojej webovej stranke.

Ak vas moja praca zaujala mozete ma kontaktovat dohodneme sa.

Miro

• @00michalka00   ahoj. ja len toľko, možno máš niekde chybu.... hľadáš na 3.septembra alebo 3.10? 😉

• @bafka  hľadám na 3.9.2016 takto je to správne 🙂

• Sponzor fóra
  • @00michalka00  ja len že si napísala 2 rôzne dátumy, tak aby sa fotografi vedeli vyjadriť 😉 pekné plánovanie 🙂

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• @00michalka00  Pevne veim, ze uprednostnujete dokonalos a preciznost. Ak je tomu tak, Vase cesty povedu k nam. Tesime sa na spolupracu 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Zdravím, som Vám k dispozícií. V prípade otázok ma prosím kontaktujte. D.

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• dobry vecer ... vas termin mame zatial volny 🙂

• Dobrý deň, poslala som Vám ponuku do internej pošty.

• Ak vás zaujme moje portfólio, som k dispozícii.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov