Hľadám fotografa na svadbu 30.7. 2016 v Nitre a okolí

4. sep 201613

Dobrá deň, hľadám nejakého dobrého fotografa na svadbu z NR a okolia na 30. júla. 2016 🙂

• Dobrý deň, termín mám voľný tak Vám ponúkam svoje služby, poslal som Vám internú poštu 🙂

• Dobry den rad by som vam ponukol aj ja svoje sluzby.

• @monika12486  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, viac info na mojom webe

• Sponzor fóra
  • Ahoj, budem rada, keď si pozrieš moje portfólio. Pre viac info píš 🙂

• Dobrý deň, bude mi potešením, byť súčasťou Vašeho veľkého Dňa.

• Dobrý deň, do internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Dobry den, prezrite si moj profil a web! Verim, ze vas moja praca zaujme natolko, ze sa rozhodnete pre mna. Staci napisat a rychlost, profesionalita a kvalita su zarucene 😉

• Nech sa páči.... ☺

• Pozrite moju prácu. Do Nitry to nemám ďaleko.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň.Váš termín mám zatial voľný. Viac foto aj cenník je na webe.V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte.Ďakujem. Ivana T

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný. Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy po ruke 🙂 Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí 🙂 Ak sa vám moje fotografie zapáčili, neváhajte mi napísať. Pekný deň

• Dobrý deň termín máme zatiaľ voľný 😃 ak by ste mali záujem sme mladá dvojka s ktorou sa určite nudiť nebudete a zažijete veľa pohody pri fotení...

• Dobrý deň, tiež si dovolím ponúknuť naše služby. Prikladám malú ukážku našej práce. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
    S pozdravom
    Mirka a Mato

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov