Hľadám fotografa na svadbu 6.5.2017 Palárikovo, Šurany

13. okt 201622

Zháňame fotografa na svadbu Palárikovo/Šurany 6.5. 2017.

• @ranuncul  Pekný deň prajem. Som svadobný fotograf z NZ. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý deň, som z Bratislavy, rada pricestujem a nafotím Vašu svadbu. Pozrite si moje fotografie a cenník na stránke.

• @ranuncul  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe alebo osobne 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobry den,

termin mam volny

• Dobry vecer prajem, termin mam zatial k dispozicii. Som z Nitry, viac o mne a mojej praci najdete na mojom webe 🙂 Dakujem pekne. Prijemny zvysok vecera prajem.

• Dobry vecer,
    ak budete mat chut a cas tak si skuste pozriet aj moje portfolio 🙂

• @ranuncul  Dobrý deň, do internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• @ranuncul  Ahojte, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.

• ďakujem za všetky ponuky 🙂

• Dobry den, prezrite si moj profil a web. Verim, ze vas moja praca zaujme! 🙂 Staci napisat a rychlost, profesionalita a kvalita su zarucene 😉

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň.Váš termín mám zatial voľný. Viac foto aj cenník je na webe.V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte.Ďakujem. Ivana T

• odporucam Helenku Jankovicovu Kovacovu ....s manzelom...su vyborny,su BA ale do týchto koncin docestuju zadara ako sa vravi....pre blizsie info mi napis,odporucam vsetkymi 20timi

• @monika2503   ,robia full balik + rande foto za ohromnu ,priam dych vyrazajucu sumicku ....su uzasni, zábavní veselí ....mozem povedat ze vdaka nim zo mna poca priprav opadol stres a manzel sa tiez s nimi narehotal ....bolo s nimi vynikajuco 🙂 ODPORUCAM (Cekuj moj profil na fotky zo svadby od nich este cakame)

• Sponzor fóra
  • Pekný deň želám. Ak by Vás zaujala moja práca, neváhajte ma kontaktovať. Moje fotografie a ceny nájde v mojom profile a na webovej stránke.

• ak by ste mali záujem sme tu pre vás..... sme mladá dvojica plná nápadov a obaja fotografi 😃

• Dobrý deň,
    Váš termín máme zatiaľ voľný. V prípade, že máte záujem o viac informácií rada Vám odpoviem prostredníctvom IP. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný. Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy po ruke 🙂 Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí 🙂 Ak sa vám moje fotografie zapáčili, neváhajte mi napísať. Pekný deň

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň termín máme zatiaľ voľný 😃 ak by ste mali záujem sme mladá dvojka s ktorou sa určite nudiť nebudete a zažijete veľa pohody pri fotení...

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný sme mladá dvojka fotografov s ktorými sa nudiť určite nebudete , fotenie má byť aj zážitok a máte mať z neho krásne spomienky 😃 sme tu pre vás do konca roka je na všetky svadobné balíčky aj 50€ zľava 😃

• Dobrý deň, aj ja Vám rád ponúknem naše foto a video služby. Našu tvorbu si môžete pozrieť na našej stránke.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov