Hľadám fotografa na svadbu v Bratislave do 500 €

19. nov 2017200

Ahojte!
Viete mi prosím poradiť nejakého dobrého fotografa do cca 500eur na fotenie svadby tu v BA ?

Ďakujem 🙂

• @mija29  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• staci napisat 🙂

• Pekný deň prajem 🙂 som Vám k dispozícii. Pozrite si moju tvorbu buď tu na MS alebo na webe a ak Vás zaujme, pokojne ma kontaktujte, rád odpoviem na Vaše otázky 🙂

• Sponzor fóra
  • Skùste si pozrieť aj moju prácu. Ak Vás zaujme, rád doplnìm bližšie informácie 🙂

• @mija29  Dobry vecer, trosku mi chyba datum svadby ale tak ak si najdete cas mrknite aj na moju pracu 🙂

• Dobrý deň, termín mám voľný, popozerajte fotografie a cenník na stránke.

• @mija29  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na mojom webe

• dobrý deň ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás

• Dobrý deň, pre Vami uvedený termín som Vám k dispozícii.

• Dobrý deň, bližšie podmienky posielam do mailu 🙂

• Dobrý deň, ak ešte nemáte vybratého fotografa a moja tvorba Vás zaujme, môžete ma kludne kontaktovať.

Prajem pekný deň 🙂

• Dobrý deň, neviem presne o aký termín sa jedná, ale ak by sa vám páčili moje fotografie, kľudne napíšte správu 🙂 Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy poruke 🙂 Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí 🙂 Pekný deň

• svadobný fotograf bratislava 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Zdravim, trosku to tu obnovim hadam. 🙂
    Hladam fotografa na svadbu v Bratislave na 7.júl 2018
    Na celodenné fotenie len príprava, obrad a hostina v hoteli plaza, nastajlovane svadobné fotografie o tyzden neskor. Preto potrebujem hlavne “momentkoveho” fotografa.. kto si trúfa? 😃

• @majinka29  skúste pozrieť moju prácu, Váš termín mám zatiaľ voľný. Na otázky rada odpoviem

• @majinka29  Hladate reportazneho fotografa 🙂 Takych co to zvladnu dobre je zalostne malo. Pozerajte pri vybere len cele svadby, kto ma len portrety na webe, na toho rovno zabudnite...

• @mija29  neviem ci uz mate, ale mam jedneho, ktory okrem fotenia zabezpeci aj zabavu a hladky priebeh svadby

• @majinka29  neviem ci uz mate, ale mam jedneho, ktory okrem fotenia zabezpeci aj zabavu a hladky priebeh svadby

• @majinka29  Ja si trufam 🙂 Ak mate zaujem, tak viac informacii a ukazky celych svadieb najdete na mojej webstranke. S pozdravom Vlado

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    0903 591 415
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov