Hľadám fotografa na svadbu v Leviciach 22.4. 2017

Hľadám fotografa na svadbu v Leviciach 22.4. 2017. Prosím o poradenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
@simonross Vaše fotky sa mi páčia. Prosím, pošlite mi cenovú ponuku. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@naritaka poslané v správe
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, na Váš termín som Vám k dispozícii. Bližšie informácie som Vám zaslal internou poštou.
Odpovedať
Profilova fotka
@naritaka Skúste si pozrieť aj moju prácu, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info :)
Odpovedať
Na celý deň potrebujete fotografa?:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, skúste pozrieť aj moje práce. Termín mám zatiaľ voľný :)
Odpovedať
Profilova fotka
Som k dispozícii. Termín mám zatiaľ voľný.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozrite si moju stránku, kde nájdete cenník aj moju prácu. Ako bonus pridávam ručne robený svadobný album s Vašimi fotkami a dvomi USB v exkluzívnom balení. Pri fotení môžete využiť svadobné rekvizity alebo fotopozadie. V prípade otázok som Vám k dispozícii. Roman
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte rada Vám poskytnem viac informácií o nás a našej tvorbe. :-) Váš termín máme zatiaľ voľný a nemáme problém pricestovať nakoľko pôsobíme po celom Slovensku. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den termin mam volny
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme mladá dvojka plná nápadov :) uvoľnil sa nám váš termín ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás. Písala som vám aj správu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame kamerovanie a fotografovanie s profesionálnym prístupom. Ak máte záujem napíšte nám správu a pošleme Vám cenník. Amy Klusová - fotografie Lucka - svadobný kameraman Pekný deň!
Odpovedať
Profilova fotka
@shphoto na tej lodi úplne dokonalá fotka s koníkom v pozadí :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?