Hľadám fotografa na svadbu v Trenčíne 24.09.2016

29. jún 201660

Ahojte, hľadáme dobrú fotografku/ fotografa na svadbu v Trenčíne dňa 24.09.16.

• Dobrý deň, ponúkam svoje služby, poslal som Vám internú poštu.

• Mezei foto kukni facebook

• Lenušku Peračkovu ked budech chcieť dám ti na nu kontakt je z nového mesta nad váhom mne fotila aj malu k roku a aj vianocne fenie robila a aj bratovu svadbu fotila aj liči a robi vlasky toto ma upravovala ona ja som s nou spokojná je to nasa fotografka na všetko a ja si jej dávam upravovať vlasky a líčiť

• Sponzor fóra
  • Dakujem za info baby, mrknem to 🙂

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný. Nájdete u mňa aj novinku v podobe USB boxu, s ktorým budete mať svoje svadobné fotografie vždy po ruke 🙂 Takisto spolupracujem aj s úžasnou vizážistkou a skvelým kaderníkom, môžete mať 3 muchy jednou ranou ako sa hovorí 🙂 Ak sa vám moje fotografie zapáčili, neváhajte mi napísať. Pekný deň

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj môj facebook, kde mám najnovšiu prácu. Veľmi rád Vám odpoviem na otázky 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov