Ahojte,
prosim Vas, poradte niekto naozaj profesionalneho fotografa v ZA kraji, ktory je kreativny, priatelsky a cenovo prijatelny. Max cena 550e.
Dakujem
Dobrý večer, termín máme voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na našom webe alebo blogu, ak sa Vám páči, kontaktujte nás a rady poskytneme podrobnejšie info. R.
Dobry vecer
Skúste si pozrieť i ukážku našej práce
Sme manželská dvojica fotografov a pochadzame z partizánskeho
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať
S pozdravom
Mirka a Maťo
Dobrý večer , prezrite si aj môj profil :) , nájdete tam vzorové fotografie pripadne navštívte moju webovú stránku alebo ma kontaktuje telefonický.
Ďakujem.
@mkfotograf@erisun Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť, aby ste do fóra zverejňovali maximálne 3 fotografie. Vašou hlavnou prezentačnou platformou je Váš fotoblog, kde si môžete tvoriť albumy s neobmedzeným počtom fotiek. Tu vo fóre ale veľa fotiek spôsobuje neprehľadnosť a veľa scrollovania. Ešte si môžete vytvoriť jeden kolážový obrázok s viacerými Vašimi fotkami a zverejňovať ten :)
Ďakujeme za pochopenie, prajem krásny deň!
Jana, 4nets team
Dobrý deň, moje ceny sú lepšie, ako Vaša ponuka. V prípade záujmu ma kontaktujte, ponúkam foto a video spolu, bezkonkurenčné ceny!!
Som skúsený kameraman s dlhoročnými skúsenosťami a pohybujem sa po celom Slovensku. Spolupracujem s viacerými hudobníkmi, starejšími a fotografmi, majiteľmi reštaurácií a pod...
Viem zabezpečiť dobrú hudbu, živú aj DJ, starejšieho, kameramana a fotografa. Viem poslať ukážkové linky na Hudobníkov a Kameramana všetko veľmi seriózne ceny, ceny si vieme tak dohodnúť, aby vyhovovali Vám!!! Vysoká kvalita práce ! Ozvite sa všetko Vám zabezpečím, Vaša spokojnosť, bude aj mojou !!!
S pozdravom Maroš
@sunny2277
Dobry podvecer prajem!
Ponukam Vam moju malickost emoticon , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.
S pozdravom
Riky
@sunny2277 ahoj :) ja odporúčam Jozefa Sádeckého z Považskej Bystrice. Fotil nám celú svadbu od rána až do cca pol jednej - jednej, platili sme menej ako je tvoj strop a fotografie sú absolútne skvelé. Nielen portréty, ale aj obrad a hlavne fotky zo zábavy. Odporúčame všetkými 10 :) keď sme pozerali fotky nestíhali sme sa čudovať kde všade bol. Fotky nám v plnej miere vynahradili aj video ;-)