Pan majster Pavol Delej z Bardejova je TOP fotografov v celej EU!! a naposledy dokonca ziskal nejake ocenenia kde ziskal nejake prve miesta v dokonca celosvetovej sutazi. Ziaden iny fotogeraf sa mu nemoze rovnat. Je to jedoducho bozsky talent!!. Jeho fotografie su carovne. Nic krajsie som v zivote nevidela!! Pri pohlade na jeho fotografie som 1000 krat spadla na kolena. Skuste klinut na www pavoldelej sk
@marikavutrova ocenenia ma na Slovensku kadekto. Naposledy vyhrala Nikonacku celosvetovu sutaz mlada svadobna fotografka, ktora este len zacina fotit a fotky ma na totalnej amaterskej urovni, ale jedna sa jej podarila a nahodou aj vyhrala... hura, dobila svet. Ja chcem vidiet fotky z celych svadieb, nie jednu na irskom kopci. Potom budem ocareni, alebo mozno aj nie.
Mila @marikavutrova zlavomatovy fotograf Pavol Delej ti skrze medium odkazuje nasledovne: "Marika, zatial sa zdrz glorifikovania a nanebovzatia mojho mena, vyhlaseny za svateho budem az buduci rok." :) P.S. Pavol nikoho s menom Marika Vutrova nepozna :D
@marikavutrova tak nam teda konecne prezrad kto ti fotil svadbu, kedze delej tvoje meno nepozna a stancik tiez nie, podla toho co tu citam ti svadbu fotili obaja :-.