Tak, my sme mali od http://www.videopk.sk/ - aj fotky, aj video a veľká spokojnosť. Je zo Súľova, pri Bytči. A cena? Ako, nebol najlacnejší, mali sme aj nejakú lacnejšiu ponuku, ale zase nech to nejako vyzerá a nie, že mi to lepšie nakameruje môj dedko a odfotí prateta... ale zase nebol ani najdrahší - taká zlatá stredná cesta :-) Lepšie sa popýtať viacerých na cenu a vidiieť ich foto a video a potom sa rozhodnúť....držím palce.
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj web stránky. Keď Vás osloví moja tvorba, rád Vám odpoviem na otázky. :-) Martin Almáši
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Iný dôvod".Svadba s RBG STYLE
Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.