Hľadám profesionálneho fotografa - dátum 5.10.2019 (KE-okolie)

Pekný deň prajem, hľadám profesionálneho fotografa na termín 5.10.2019 a lokalita Košice okolie.Viem, že za kvalitu platí,ale môj strop za fotografa je 1000eur. Vopred ďakujem žienky na dobré tipy a Vaše skúsenosti :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@nicita_usa Dobry den, Vas termin mam volny ;-) ak sa Vam moja tvorba zapaci kludne mi napiste.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň ak by ste mali záujem termín máme ešte voľný :)
Odpovedať
To je pekny rozpocet dobrych fotografov najdete napriklad v organizacii ASSF, Cechfotografov, MYWED, Hlavne pozrite akym stylom fotia co Vas na tom fotografovi zaujalo. Casto sa stava ze si nevesta vybera fotografa na zaklade jednej fotografie ktora ju zaujala a na ktoru reagovala. Netreba zabudat ze foteniu treba vyhradit aj patricny cas a nielen peniaze. Dielo vytvaraju traja _ fotograf_nevesta_zenich.
Odpovedať
Profilova fotka
@nicita_usa Dobrý deň Vám želám, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby (5.10.2019) mám voľný :) Be happy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, skúste pozrieť aj moje práce :) Váš termin mam zatial volny a do Kosic nemam problem pricestovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicita_usa Pekný deň prajem. Keďže ste sa dali na náročnú úlohu, ktorou výber fotografa nepochybne je, dovoľte, aby som Vám dal základnú radu. Mohla by Vám pomôcť zorientovať sa v desiatkách ponúk, ktoré teraz pristávajú vo Vašej schránke. Ujasnite si, či chcete fotografa na fotenie celého svadobného dňa alebo iba na portréty. Ak iba na portréty, nemusíte vôbec hľadať na svadobných portáloch, hľadajte portrétneho fotografa. Portréty dnes fotí prakticky každý fotograf, pretože je to najviac predávaný artikel. Ak však chcete mať hodnotnú spomienku na celý deň, musíte nájsť takých fotografov, ktorí veľmi dobre ovládajú viacero úskalí fotografického remesla. Takých, ktorí vedia používať správnu techniku v správny okamih, vo veľkej rýchlosti a zhone a zároveň vedia do fotografie vložiť kus svojho vnímania. Keď takých nájdete, žiadajte na posúdenie výsledky celodenných fotení a následne si ich dôkladne prezrite. A od každého si prezrite niekoľko celých svadieb. Až vtedy totiž zistíte, či svadba, ktorá vás zaujala, nie je iba výsledkom krásneho prostredia a krásneho páru. Až vtedy zistíte, či ten fotograf, ktorý Vás pôvodne zaujal úžasným výberom toho ozaj najlepšieho, čo kedy vytvoril, je schopný zvládnuť aj tú časť práce, ktorú väčšinou dobrovoľne neukazuje. Ďalšie informácie Vám posielam do správy.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám ešte voľný. :) Pre viac info a foto ma neváhajte kontaktovať. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Viem, ze dostanete mnozstvo ponuk a bude to pravdepodobne tazke rozhodovanie. Mozno Vam pomozu moje rady pre buduce nevesty. Najdete ich v casti BLOG na mojom webe. Vas termin mam zatial volny, moju ponuku najdete v casti cennik. Staci si len vybrat balik, poslem Vam cenovu ponuku :-) Prajem prijemne svadobne planovanie :-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za všetky ponuky, ktoré som dostala. Fotografa sme si už vybrali :-) Ďakujem ešte raz a prajem všetkým veľa úspechov
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
@nicita_usa ahoj urcite sa za kvalitu plati, ale tvoj strop je moc.. Ja som zaplatila za fotografa 500ecok pri Bratislave a fotky su krasne, kvalitne a naozaj ten chalan vedel co robi.. Nedaj sa ukecat, ze cim drahsi tym lepsi
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miskahr Dakujem pekne za tvoj nazor :-) suhlasim, a nechcela som tym povedat,ze fotograf za 300 eur moze byt zly alebo jeho praca nekvalitna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicita_usa Ahoj , určite si pozri VLADO VEVERKA ten je skvelý ! A potom sa mne osobne hrozne páči práca ROBERT BIZNÁR !
Odpovedať
Preco casto nevesty pisu o svojich super fotografoch a v albume nemaju ani len jeden portret z ich prace. Dokonca ani jeho meno neprezradia ako ku dobremu prikladu miskahr. To sa tu deje pravidelne. Iba hlupak nepoziada o zvysenie platu ak vie ze sa dokaze predat lepsie plati to v podnikani aj v zamestnani. Ak fotograf pyta 300 eciek tak urcite bude ten charitativny typ aby si nevesta mohla kupit radsej vacsiu kyticu na svadbu. To mi pripada ako ked sa niekto utesuje ze felicia je dobre auto.
Odpovedať
@zalibera ahoj napriklad preto, ze pani sa pytala na fotografa v Kosiciach.. A ja som mala zo zapadu.. Ak sa bude niekto pytat v okoli Ba kludne poviem meno aj odkial je. A fotky nemam preto, lebo na tomto fore som hladala vacsinou kontakty, veci a podobne.. Ale ak chces dam ti osobny fb a pozri si fotky.. 😘😘😙😙 A pisem tu o fotografovo za 500
Odpovedať
@miskahr Toto je presne problem tohto portalu nevesty bez albumov alebo prelinkov ktore odporucaju svojho dodavatela. Potom tento portal prestava mat vierohodnost skor mi to pride ako jedna babka povedala. Miska a ty si doslovny priklad toho ako to tu nefunguje. A bol to kedysi dobry portal.
Odpovedať
Profilova fotka
@miskahr z textu, ktory nevesta napisala, nevyplyva, ze hlada fotografa z kosic. moj dojem je skor, ze kosice uvadza ako miesto fotenia, nie miesto povodu fotografa. ale to je jedno, uvadza rozpocet do 1000 eur a to rozhodne neevokuje lokalnu poziadavku. @zalibera mna skor zaujalo, ze nevesta mala do 24 hodin fotografa vybrateho. na fotografa ma dost penazi, vie, ze za kvalitu sa plati ma este aj dost casu, takze som si hned hovoril - "tato je rozumna a bude dokladne posudzovat pracu viacerych" ale omyl - za jeden den mala hotovo :) nevesty vseobecne - ako dlho vyberate salu, vyzdobu, saty, prstene?........
Odpovedať
@photostancik Myslim si ze ak mas slusny rozpocet menej musis vyberat. Pokial mas rozpocet na Mercedes tak len uvazujes ci BMW tiez nie je dobre. Vsak ak mas prachy len na oktavku tam musis preberat vela lebo je aj mazda, suzuky, audi, seat.............
Odpovedať
Profilova fotka
@zalibera hej, s tym suhlasim. ale iba v pripade, ze vies, co je mercedes a co je bmw. cely svet vseobecne vie, ze je to najvyssia kvalita a netreba nic riesit. ale nevesty takyto prehlad o fotografoch nemaju (cest vynimkam). tam je kvalitativny a umelecky rozptyl ovela sirsi. ak by napisala, ze ma vybratych konkretnych dvoch fotografov, obaja su volni a chcela by nazor, ku ktoremu sa priklonit, tak ano, staci aj hodinka a moze si ho zajednat. ona ale dopytovala tipy a skusenosti a chcela poradit fotografa. to znamena, ze prehlad zrejme nema a musi sa zoznamit s tym, co je na trhu. ak pouzijem analogiu s autami, do sprav jej prislo 15 katalogov a moze zacat studovat. a to vyzaduje cas, pretoze nikto si nekupi auto systemom enikibenikiklikibe. ibaze na tomto portali sa to tak deje bezne. nevesta zada dopyt a niekedy uz o par hodin pise, ze ma vybrate. lacne, drahe, vsetko jedno, ma odfajknute. preto sa pytam, ako dlho vyberaju ostatne polozky :)
Odpovedať
@photostancik Suhlasim, ja sudim ludi podla seba ja som rozhodny malokedy v zivote zavaham ale to som ja.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne som saty mala vybrate za tyzden, obrucky za dva, a fotografa som spolu so snubencom vyberala asi 2 mesiace. Je neskutocne, ake mnozstvo ich je, a ako dlho trva pozriet si viac ako len 5 portretoviek z "dokonalej svadby", ktorymi sa vacsina prezentuje.
Odpovedať
@zalibera ved ako myslis.. 😂 Urcite by som si tu fotografa vybrala z par fotiek co mi tu poskytnu 😂😂 urcite si vyberiem podla skusenosti viac bab a nie podla jednej ponuky fotografa a ceny..a ked sa ti na tomto portale nepaci nechapem co tu viac robis 👏👏👏 @photostancik a ja narazam na to, ze kocka chcela fotografa z vychodu a tuto vyssie narazal, neviem ci pan ci pani, ze preco nedam kontakt.. Snad nepride chalan z Bernolakova na vychod koli svadbe 😂 ked na vychode je plno kvalitnych fotografov. A stojim si za tym, ze nie vzdy ten najdrahsi je najlepsi fotograf.. A NIKDE som nenapisala ani ze najlacnejsi je dobry. Urcite ten co foti len portréty nebude super na celu svadbu 👍
Odpovedať
A tiez chapem, ze vas fotografov je uz strasne vela a nahate robotu lebo ti lacnejší vam ju beru. Takze chapem to vase presviedcanie.. A obrucky som z partnerom mala vybrate do pol hodky, miesto bolo hned prve co sme videli, saty som si davala sit, ziadny navrh, nechala som volnu ruku, fotografa som si vybrala asi do 2 dni 😂vyzdobu? Kvetinarke som povedala strop a bola do hodky zajednana..
Odpovedať
Ľudia dnes chcú všetko rýchlo, hladko a bez komplikácií. Mňa si od prvého kontaktu rezervujú do niekoľkých hodín. Väčšina dopytov prichádza cez pracovný týždeň doobeda (nevesty sú asi v práci a hľadajú fotografa). Najprv si pozrú fotky na webe, potom vyplnia formulár a keď im to sadne, tak si ma hneď rezervujú. Niekedy je vidieť, že odpoveď napíšu až večer, lebo sa ešte chcú poradiť s mužom :) a keď do večera nepríde odpoveď, tak viem, že sa na 95% už viac neozve. Nezdá sa mi, že by si nevesty robili niekoľkodňový hĺbkový prieskum, skôr im ide o instantnosť a jednoduchosť celého priebehu
Odpovedať
Profilova fotka
@miskahr fotografov nie je vela, je iba vela tych, ktori maju fototechniku a za peniaze s nou zhotovuju fotky. a to je jeden z dovodov, preco tu vsetkym nevestam tolko vysvetlujem o roznych uskaliach, ktore ich mozu postretnut. tie vnimavejsie tomu porozumeju a zoberu si nieco z mojich slov. tie ostatne ma urazaju a posmievaju sa mi. som rad, ze sa tu obcas vyskytnu aj take ako vy a da sa s nimi normalne diskutovat. ja nie som svadobny fotograf, ten pocet svadieb, ktore som ochotny rocne nafotit, si zozeniem bez problemov a mozem sa venovat inej praci. takze ak sem pisem o tom, ze lacny fotograf je problem, nie je to v snahe pokazit tym lacnym kseft, donutit nevestu zaplatit viac a objednat si mna. jednoducho upozornujem nevesty, ze lacny a bezproblemovy fotograf je ojedinely ukaz, nie bezna vec. a ze lacny fotograf je lacny preto, lebo robi kompromisy, o ktorych nevesta nema ani tusenia a ktorych dosledky sa prejavia az v problemovej situacii. navyse, fotenie svadby je osobna vec, nevesta a zenich su s fotografom cely den vo velmi intimnych okamihoch. musia si s fotografom rozumiet nielen obsahovo, ale aj ludsky. preto sa cudujem, ze niektore su schopne vybrat fotografa za par hodin. to je cas, za ktory sa nielen neda dokladne pozriet jeho celodenna praca, neda sa ho ani aspon trochu spoznat. a uz vobec nehovorim o porovnani aspon s dalsimi tromi na podobnej urovni. plati to, ze amater urobi dobre fotky iba v idealnych podmienkach, profik to dokaze za kazdych okolnosti. to je ta pridana hodnota, ktoru mnohe nevesty na tomto portali nedocenuju a nielen to - nie su ani ochotne o nej pocuvat.
Odpovedať
Skus FotoAntal. Okrem nadhernych fotografii, vyrabaju rucne aj fotoalbumy ako jediny na Slovensku. Tvoj strop splnaju. Odporucam osobne stretnutie, aby si sa naozaj presvedcila o ich kvalite. Su ochotni vycestovat, pochadzaju z Filakova.
Odpovedať
@photostancik ved to vravim, ze lacny nemusi byt dobry. Ale ani ten najdrahsi nemusi byt tiez dobry.. Su fotografi, ktori si myslia, ze su vynimocni, ale su ako kazdi druhi. Preto nevesta sama musi vediet, ktory jej vyhovuje..a zas vyberat fotografa tolko? To niektore nevesty su neni ani tolko so snubencami 😂ale nie.. Ved ja vas chapem ako to myslite, alw nevesta sama muso vedet kolko je ochotna dat, koho si vyberie a na com jej zalezi. Nas fotograf bol od nas z dediny, pacili sa mi jeho fotky, foti kvalitne a nemala som nad cim uvazovat. A nestal 300 ale ani 1000
Odpovedať
@photostancik Ďakujem za Váš názor pán Stančík, avšak fotografa,ktorého som si vybrala som mala v zálohe, nakoľko je to profesionál,ktorého už viac než rok či dva sledujem, lebo sama sa fotografii vo voľnom čase venujem :-) preto som sa pokúsila nájsť aj iných alternatívnych, ak by náhodou ten alebo iný bol už obsadený. Takže svedomito som si takúto vec premyslela už dlhšiu dobu ;-) No aj tak Vám ďakujem za Vaše podnety a súhlasím,že fotograf je veľmi dôležitou súčasťou svadby a nemal by sa podceňovať jeho výber
Odpovedať
@miskahr Ako som už písala :-) súhlasím aj stebou, nakoľko poznám aj fotografov, ktorí fotia aj za 300 či 500 eur, ale ich práca je krásna, no sú to amatéry alebo len začínajú :-) A koľko si sa nad svojim fotografom rozhodovala ty?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?