Hľadám svadobného fotografa/fotografku Trnava 2.4.2016
- z
- 2
- PRO
@lucya13 Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem
12. okt 2015 - PRO
@lucya13 pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam este volny, cennik na webe
12. okt 2015 - Sponzor fóra
- PRO | www.nika-art.sk12. okt 2015
- PRO | www.dphoto.sk
@lucya13 Zdravim, tento termin mam volny, pokial Vas moja praca zaujme, rad poskytnem viac info. S pozdravom
12. okt 2015 - PRO
@lucya13 Dobrý, termín voľný.
12. okt 2015 - PRO
@lucya13 Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie
12. okt 2015 - PRO
@lucya13 Ahoj ja som volna! Popozeraj moje fotky aj cennik na webe.
Pre zaujem alebo otazky ma prosim kontaktuj tu alebo na mail.
12. okt 2015 - PRO
@lucya13 Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. pozrite si aj moje webstránky. Keď Vás moja tvorba zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky
12. okt 2015 - Sponzor fóra
- PRO | www.evanovanska.com13. okt 2015
Ďakuejm vám všetkým za ponuky😍 ...so snúbencom vyberáme o stošesť, ale nie je to také jednoduché vybrať z takého množstva talentovaných ľudí!
@nedeliak
@peterduchovic
@jlfoto
@nikoletka258
@shphoto
@jan_ducko
@milanmatuska
@zsgyuri
@fotografovanieeu
@radovan2511
@vanda_mesiarikova
@romikrajcovic
@mgabriskova
@simonross
@sueart
@damefotku
@novanska
@martinko999_213. okt 2015- PRO
Troška pomôžeme:
- treba si pítať ponuky od každých -aj email aj telefonicky.Keď to čítaš nie je to také ak to počuješ
- pozrite si viac albumov - fotograf profesionál je každý týždeň inde,a určite z každej svadby má album na webe
- pozrite si aj celé albumy - 2-3 dobré fotky môže mať každý,ale dokumentácia celého dňa to je už iná vec
- čo má fotograf v balíku - vela digitálných fotiek(dodaných)neznamená vždy dobrú kvalitu,je tam aj fotokniha...ak áno tak
odkial(bez happy foto a cewe atď)
- čo Ti chce fotograf dať - seba alebo chce aby si mala krásné fotky....
Áno máš pravdu - je to veľa,ale dobré fotky sa robia až do konca života13. okt 2015 - PRO
@lucya13 ahoj som priamo z TT, pozrite fotky, ak sa budú páčiť určite sa dohdoneme..
16. okt 2015 - PRO | www.nika-art.sk8. jan 2016
- z
- 2
Ahojky, hľadám dobrého fotografa na moju/našu
svadbu v TT v termíne 2.4.2016 Ďakujem vopred