Hľadám svadobného fotografa na svadbu - 7.9.2019

15. jan 201915

Dobrý deň, hľadám svadobného fotografa. Svadba bude 7.9.2019. Môžete mi poradiť? Ďakujem pekne

• @gabic21  Ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Sponzor fóra
  • @gabic21  Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe alebo osobne

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný, viac informácií vám posielam do správy, resp. môžete si ich pozrieť na mojom webe 🙂

• @gabic21  Dobrý deň , tento tetermín mám voľný a ak by vás zaujala moja tvorba budem rád ak sa dohodneme. Viac mojej tvorby v profile.🙂 Cena priaznivá😉

• @gabic21  dobrý deň moju ponuku nájdete v súkromnej správe 😉

• Dobrý deň, môžete si pozrieť aj moju tvorbu buď tu na portáli, alebo na FB: Michelle D. Photography, kde mám toho viac. Viac info a cenová ponuka v správe. 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• dobrý deň termín máme zatiaľ voľný ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás

• @gabic21  ahoj, pozrite si moje fotky, ak vám moja práca bude páčiť, budem rád ak ma kontakujete.

• Dobry den, kludne nahliadnite aj do mojho portfolia a v pripade zaujmu vam rad poslem cenovu ponuku 🙂

• Dobry den, termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat.

• Ponúkam Vám svoje služby

• Dobrý deň, termín 7.9.2019 máme zatiaľ voľný. Špecializujeme sa na reportážne svadobné fotografie a video (krátky film). Každá svadba je pre nás neopakovateľný príbeh, naša úloha je tento príbeh zachytiť 🙂 Pokiaľ Vás zaujme naša tvorba, rodi Vám pošleme individuálnu cenovú ponuku 🙂 Prajeme prijemne svadobné plánovanie. Marek a Adam

• Zdravím. Termín mám voľný 🙂 moje portfólio nájdete na profile / webe / instagrame. V prípade záujmu rád poskytnem ďalšie informácie 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov