Poznate niekoho prosim ? Najlepsie ak by boli zohrana dvojica ale nemame problem aj samostatneho fotografa a samostatneho kameramana. Dakujem za vsetky tipy a kontakty
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Ahoj :) Svadby fotime vzdy dvaja :) a tento termin mame este volny. Ak ta zaujme nasa tvorba, budeme radi sucastou vasho velkeho dna D :) S pozdravom, Peto & Linda
Dobrý deň,
ja som fotografka a môj otec je kameraman a sme zohraná dvojica. Ak by sa Vám páčila naša produkcia rada sa s Vami skontaktujem :)
S pozdravom
Dobrý deň. Som fotograf a venujem sa fotografovaniu svadieb a detičiek. Pozrite si moje práce a hodnotenia na FaceBook stránke. Ak vás moje fotografie oslovia veľmi rád zväčním váš veľký deň.
@dragulka Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, aj na mojom webe. :) Pôsobím na celom našom malom Slovensku. :)
@dragulka Dobrý deň prajem, som svadobný a portrétny fotograf a danú oblasť navštevujem pravidelne. Rád by som Vám do pozornosti moje portfólio. Prajem príjemný deň.
@dragulka
Dobrý deň prajem,
ja som sama, ale som zohratá :-) a rada by som vás fotila.
Som zo Zlatých Moraviec a viac mojej tvorby, spolu s kontaktom, nájdete na mojej stránke.
Pokojné prípravy Vám prajem.
Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.
Dobrý deň ak ste sa ešte nerozhodli taktiež by som vám rada ponúkla moje služby. Fotografujem v rámci celého Slovenska . A ak máte radi netradičné fotenie, ktoré nie je len o povinnom ,,svadobnom foto v " ale aj o krásnych spomienkach som tu pre vás.