Hľadáme foto a video na 11.10.2014 do Topoľčian
- PRO
@dragulka Dobry den, v pripade ak si najdete cas pozrite si aj moje fotografie. Pochadzam nedaleko od TO a vas termin svady mam zatial este volny.
4. mar 2014 - PRO
@dragulka termin mam volny, pozrite si aj moje svadobné fotografie na webe, na facebooku ... som z Bánoviec
4. mar 2014 - Sponzor fóra
- PRO
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.4. mar 2014 - 4. mar 2014
- PRO
Ahoj @dragulka som z Noveho Mesta nad Vahom, do Topolcian to mam kusok, skus pozriet moje portfolio a ak sa ti zapaci, tak Ti rad nafotim svadbu.
5. mar 2014 - PRO
@dragulka Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, aj na mojom webe.
Pôsobím na celom našom malom Slovensku.
5. mar 2014 - PRO
@dragulka Dobrý deň prajem, som svadobný a portrétny fotograf a danú oblasť navštevujem pravidelne. Rád by som Vám do pozornosti moje portfólio. Prajem príjemný deň.
7. mar 2014 - PRO
@dragulka Ahoj, radi ponúkneme naše služby.
7. mar 2014 - Sponzor fóra
- 9. mar 2014
- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
21. mar 2014 - PRO
@dragulka
Dobrý deň prajem,
ja som sama, ale som zohratáa rada by som vás fotila.
Som zo Zlatých Moraviec a viac mojej tvorby, spolu s kontaktom, nájdete na mojej stránke.
Pokojné prípravy Vám prajem.21. mar 2014 - PRO27. apr 2014
27. apr 2014- PRO | www.nika-art.sk6. máj 2014
- PRO
12. máj 2014
Poznate niekoho prosim ? Najlepsie ak by boli zohrana dvojica ale nemame problem aj samostatneho fotografa a samostatneho kameramana. Dakujem za vsetky tipy a kontakty