Hľadáme fotografa, 20.6.2015, Pezinok

7. máj 2015100

Ahojte, hľadáme fotografa na 20.6.2015 do Pezinka, vedeli by ste mi niekoho šikovného odporučiť? 🙂 ďakujem 😉

• Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem foto služby. S pozdravom

• Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Ahoj, termín voľný , do PK z Malaciek na skok 🙂 čiže cestovné zdarma 😉 Ak ťa zaujme moja tvorba, bude mi potešením byť s Vami v tento deň 🙂

• Dobrý deň, tento termín máme voľný, nech sa páči, pozrite si naše portfólio tu i na webe. Pekný večer želám 🙂

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. Ak by ste mali záujem stačí nás kontaktovať prostredníctvom IP. 🙂
    Odpoviem Vám na Vaše otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Termin mam volny, rada vas nafotim 🙂

• Svadba s RBG STYLE
    Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
    Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
    Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.

• No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo.
    Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov