Hľadáme fotografa a kameramana na 20.9.2014 do Partizánskeho

12. máj 2014160

Fotky sú pre mňa veľmi doležité, preto hľadám naozajstného profesionála, ak niekoho poznáte prosím poraďte.
Budem vďačná za všetky kontakty a osobné skúsenosti...

• @annalicious  Dobry den, pozrite si moje portfolio, rad vas nafotim. 😉

• termin mam este volny, pozrite si aj moje svadobné fotografie na webe, na facebooku, som z Bánoviec 🙂

• pozrite si aj moje portfolio

• Sponzor fóra
  • Ahoj, ja odporúčam Majku Jakušovú 🙂 bude fotiť aj nás, je veľmi šikovná.. mrkni môj prípravný album, je tam aj kontakt

• Dobrý deň,
    sme tím fotografka a kameraman. Ak sa Vám naša tvorba páči radi sa s Vami dohodneme 🙂
    S pozdravom

• 😉 Dobrý deň,
    Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @annalicious  Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju tvorbu, ktorú nájdete, aj na mojom webe. 🙂 Som fotograf zo Západného Slovenska.

• Dobrý deň.
    Termín mám ešte voľný.
    Ak by ste mali záujem, kľudne ma kontaktujte a prepošlem Vám cenník, poprípade sa možeme stretnúť osobne...
    Som z Partizánskeho.

• Ďakujem Vám za ponuku... musím to všetko prejsť a určite sa ozvem

• ahoj.
    Ponúkame Vám naše služby. sme manželia a spolu fotíme a kamerujeme.
    V prípade záujmu Nás kontaktujte.
    S pozdravom
    SK

• @annalicious  
    Aj pre mňa sú fotky dôležité. Mám rada náročných zákazníkov a preto by som Vás rada fotila.
    Som zo Zlatých Moraviec a viac mojej tvorby a kontakt nájdete na mojom webe.
    Nech sa Vám darí s prípravou svadby.

• ja odporucam https://www.facebook.com/media/set/?set=a.792341940793205.1073741864.139449962749076&type=1
    nám bude fotit svadbicku a mam na nu len dobre referencie .. skuste sa opytat na termin ci ma volny 😉

• Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.

• Sponzor fóra

• Dobrý deň ak ste sa ešte nerozhodli taktiež by som vám rada ponúkla moje služby. Fotografujem v rámci celého Slovenska . A ak máte radi netradičné fotenie, ktoré nie je len o povinnom ,,svadobnom foto v " ale aj o krásnych spomienkach som tu pre vás.

• Dobrý večer.

Nech sa páči pozrite si moju tvorbu

Pekný večer.

Tibor

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov