Hľadáme fotografa a kameramana na 7.6.2014 z Bratislavy a okolia

18. nov 201370

Ahojte, hladame fotografa a kameramana na nasu svadbu, ktora bude 7.6.2014 v PK. za vsetky tipy dakujem 😉
A od profesionalov poprosim zaslat do IP cenove ponuky aj s linkami, kde si mozeme pozriet Vase prace 🙂

• nech sa paci...ponukam svoje sluzby.

• Dobrý deň, pozrite si aj našu ponuku. Štúdio KAMA

• @philipa2  Zdravím, posielam. 🙂

• Sponzor fóra
  • Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
    Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.

• @philipa2   Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, alebo viac a aj cenník na mojom webe. 🙂 Pôsobím na celom našom malom Slovensku. 🙂 Ostatné posielam do IP..

• Dobrý deň,
    termín mám volný, takže ak máte záujem stačí sa ozvať... budem sa tešiť 🙂

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu nemáme problém za Vami pricestovať 🙂
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov