Hľadáme fotografa a kameramana na svadbu 13.5.2017

18. apr 201715

Dobrý deň, hľadáme fotografa , kameramana na svadbu na termín 13.5.2017. Svadba bude na Štrbskom Plese.
Za každé odporúčanie budem vďačná. Vopred ďakujem .

• Dobrý deň veľmi rada Vám ponúknem svoje služby 🙂 ... termín mám zatiaľ voľný !!!

• Dobrý deň taktiež máme termín voľný písala som vám aj správu 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    veľmi rada Vám ponúknem naše služby. Váš termín máme ešte voľný.
    V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom IP alebo emailu. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• 😉

• @pampuch23  Skúste si pozrieť aj moju prácu, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info 🙂

• Dobrý deň, Váš termín máme voľný, sme spod Tatier, naše fotografie si môžete pozrieť sem na Mojej svadbe alebo na našom facebooku. Samozrejme sme fotili už aj na Štrbskom plese. Budeme radi ak sa nám ozvete, môžete mať hneď 2 fotografov, ktorí zachytia každý dôležitý moment Vášho dňa 🙂 V cene svadobného balíka dostanete rande fotenie ***zadarmo***.

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Sme tu pre Vás!

• Dobry den

termin mam volny. Viac z mojej prace na webe.

Miqo

• Dobrý deň,

pozrite si moju stránku, kde nájdete cenník aj moju prácu. Ako bonus pridávam ručne robený svadobný album s Vašimi fotkami a dvomi USB v exkluzívnom balení. Pri fotení môžete využiť svadobné rekvizity alebo fotopozadie. V prípade otázok som Vám k dispozícii.
    Roman

• Dobrý deň,
    poslal som Vám informácie a ponuku do internej pošty.

• termín máme voľný ... zasielam ponuku do pošty

• S potešním Vám chcem ponúknuť svoj pohľad na Váš príbeh. Malá ukážka mojej práce:

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @pampuch23  Dobry den termin mame dostupny pre foto aj video, ozvite sa 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov