Hladáme so snubencom fotografa , ktorý má volný termín 20.12.2014 . Chceli by sme fotenie celej svadby a hladáme fotografa ,ktorý by bol ochotný ist s nami fotiť do Tatier- na Lomnicky štít , na zjazdovku a pod. Niečo také akčnejšie, kedže so snubencom často chodíme na turistiku. Poprosím aj cenové ponuky a čo všetko zahrnaju a či je v tom započítaná aj doprava . Dakujem
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Nevkladaj kontaktné údaje firiem".@monikaka123 Dobry den, rad by som vam ponukol aj svoje sluzby. Dnes akurat odchadzam do tatier fotit svadbu. ak by ste mali zaujem pozrite si moj web alebo fanpage na FB.
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Nevkladaj kontaktné údaje firiem".Dobrý deň. Taktiež vám rada ponúknem moje služby . Váš termín mám ešte voľný , rada fotím netradične a na zvláštnych miestach :D ak budete mať záujem môžete si prezrieť moju tvorbu moje posledné svadby nájdete aj na našom Facebooku.