Hľadáme fotografa na svadbu, 2.5.2020, Nitra

4. jan 201910

Dobrý deň prajem,
hľadáme fotografa / fotografku na náš svadobný deň.
Termín: 02.05.2020
Miesto: Nitra a okolia
Poprosím do správy zaslať ukážku Vašich prác a cenník.

Ďakujem 🙂

• Dobrý deň, termín 2.5.2020 mám zatiaľ voľný. Špecializujem sa na reportážne svadobné fotografie. Každá svadba je pre mňa neopakovateľný príbeh, moja úloha je tento príbeh zachytiť 🙂
    Pokiaľ Vás zaujme moja tvorba, veľmi rád Vám pošlem individuálnu cenovú ponuku 🙂
    Prajem prijemné svadobné plánovanie
    Marek

• @luckakar  Termín mám voľný, všetky informácie na webovej stránke.

• @luckakar  Dobry den Vam zelam, som z Nitry a dany termin mam volny. Viac info a fotiek si mozete pozriet na mojej web stranke uvedenej pod komentom.

• Sponzor fóra
  • @luckakar  Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• @luckakar  Dobrý deň, venujem sa profesionálne svadobnej fotografii a rád vám ponúknem moje služby. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. Vytváram svadobný príbeh, nerušenú reportáž mojim pohľadom, ako prežijem a precítim deň spolu s Vami. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád sa s Vami bližšie porozprávam. Ponúkam Vám individuálny prístup. Prajem Vám príjemný deň a skvelé plánovanie Vášho dňa. Martin

• Dobrý, bude mi potešením ak si prezriete aj moju tvorbu!
    S pozdravom
    Čepec

• @luckakar  dobrý večer, moju ponuku som Vám poslala v správe 🙂

• Poslal som vám súkromnú správu o cene fotenia 😊

• @luckakar  Dobrý deň, termín voľný.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov