Hľadáme fotografa na svadbu, 24.08.2019, Bratislava

8. okt 201812

Hľadéme fotografa na našu svadbu 24.08.2019
Hostina sa koná vo Wellness Hotel Spark (medzi Malackami a Plaveckým Štvrtkom) a samotný obrad sa bude konať tu alebo v Bratislave - Devínska Nová Ves.

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný, viac info nájdete na mojej webstránke 🙂

• ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý, zatiaľ voľné 😉

• Dobrý večer,
    termín voľný, ukážka mojej svadby napríklad tu:
    Viac info nájdete na mojom webe alebo tu na profile.

• Dobry vecer. Budem rad, ked si pozriete moju pracu. Ponuku som Vam poslal do spravy 🙂

• Milá budúca nevestička, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mám voľný 🙂

Be happy 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @aneta03  Dobrý večer. Váš termín mám voľný. Pozrite si moju web stránku - galériu "Ivana & Igor", ich svadba bola v hoteli Spark. Je tam krásne. Ak Vás zaujala moja tvorba, neváhajte ma kontaktovať.

• dobrý deň, skúste pozrieť moju prácu, na otázky rada odpoviem

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný a rád budem Vašim fotografom. Na mojom webe nájdete najviac aktuálnu tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky rád Vám odpoviem. Martin

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto alebo video služby.
    V prípade, že Vás zaujala naša tvorba rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov