Je 350€ za fotenie je veľa?

fotografovanie aranzovanych zaberov pred svadobnym obradom+obrad+rodinne skupinky+hostina a zábava Vsetko je graficky upravovane. Odovzdava 40 fotografii rozmer 13*18cm kolaze 15*21 - 3 kusy kolaz A4 -3 kusy fotoalbum od 500 zaberov na dvd
Odpovedať
1
2
je to super cena....
Odpovedať
Vôbec nie. Kvalitná práca musí byť ohodnotená. A skôr by som povedala, že je to taká nižšia suma...
Odpovedať
Mne sa to zdá pre Bratislavu a na to množstvo fotografií dosť málo. Mal toho fotografa niekto z tvojich známych preskúšaného?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to zdá super cena. ;-) Nás vyšiel fotograf 600€
Odpovedať
Profilova fotka
Je to fajn cena, my platíme 350 eur, ale len za portrety, obrad a rodinne foto. Hostinu ani pripravy tam nemame, za vsetko chcel 500 eur, tak sme si povedali, ze hostinu bude fotit kamarat, ktory sa tomu venuje a portrety chceme mat teda profesionalom odfotene.
Odpovedať
zalezí odkial si myslim, ze pre západ je to super cena:)
Odpovedať
fajn cena
Odpovedať
vobec nie
Odpovedať
To je veľmi dobrá cena. Ale záleží aj od kvality práce fotografa a aby si nakoniec bola s výsledkom spokojná :)
Odpovedať
za to všetko, čo máš v balíku to nie je veľa, ja som ponuku pod 400 eur ani nedostala
Odpovedať
Profilova fotka
no presne tak, podla toho aka kvalita fotky to bude, vydavas sa iba raz, tak by to mali byt krasne a originalne foto, pokial to bude styl, ze sa postavite niekam do parku a cvakne vas a foto z hostiny budes mat tej istej kvality akoby ti to robil kamarat s digitalom tak je to strasne vela ;))) ked chces mozem ti poslat do ip kde vies vyhrat svadobne foto zadarmo aj s vyzdobou, resp. si mozes pozriet ake foto robia oni, a moju podobne ceny ako tu pises ;)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Myslim, že cena sama o sebe je asi ok. Ale to, či to naozaj zodpovedá mozes zhodnotit až potom, čo ti dá fotky. No a my hodnotit nemozeme vobec, lebo nevieme o koho sa jedna a nevideli sme ani jednu ukázku jeho práce.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame fotografa z Kosic, pride do Ziliny. Mozes kuknut co vsetko je zahrnute v nasom baliku: Profi balik foto sulovsky :-)
Odpovedať
Na to sa neda odpovedat. Zalezi do kvality prace. Keby si sem dala ukazky z prac fotografa, potom by sa dalo o tom bavit.
Odpovedať
Profilova fotka
petrisorka posli mi do ip kolko platite za toho fotografa, inak ta cena uvedena hore 350 eur je uplne super, ale ako vravia aj ostatne baby, zalezi aj aku kvalitu za taku cenu ponuka :-) aj nas vyjde zatial zarezervovany fotograf cca 550 EUR, takze tak
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
je 15.000eur za auto vratane sady zimnych pneu a stresneho nosica vela? tazko odpovedat, ze? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano zalezi od kvality, ale podla toho co je vsetko v tej cene, tak to vobec nie je vysoka cena :) Je to praveze jedna z tych nizsich.
Odpovedať
Profilova fotka
nie, 350e je praveze nizsia suma za fotenie svadby.. bezne sa pohybuju okolo 500-550 eur..
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to jedna s tych lepsich cien. ja ked som zhanala fotografa, ponuky sa pohybovali od 500 eur vyssie za to co som chcela. a to sme neboli vobec narocny (hodina fotenia v parku, obrad, hostina do polnoci - ziadne pripravy, tradicie, hromadne foto...). nakoniec som si povedala, ze dam sancu niekomu novemu s novymi napadmi a neolutovala som. nasa fotografka (mladucka baba) nam dala bezkonkurencnu cenu.
Odpovedať
My sme dali sto a radšej sa na tie fotky ani nepozerám aké sú otrasné... takže ani nie ;-) 8-)
Odpovedať
Ahoj, ja sama som fotografka (nie svadobna) aj ked dost som ich uz nafotila. Je treba sa pozriet na to aj z inej stranky a to ze nafotenim svadby sa to pre fotografa len zacina a stravi dost hodin pri uprave fotografii, retusi a pod. Taktiez zalezi od konkretneho fotografa co obsahuju jeho svadobne balicky (pocet zaberov, fotokniha alebo pocet vytlacenych fotiek...) Za seba mozem povedat ze je to jedna z tych lepsich cien. Ja sama sa budem vydavat a mam objednaneho fotografa za 700 € (nebudem mat vsak kameramana). Radsej investujem do fotografa ako do kameramana, pretoze sa mi zda ze album z fotkami si clovek popozera kedykolvek ale 3 hodinove video si pozries akurat tak po doruceni kameramanom. Je to vsak vec nazoru :)
Odpovedať
Profilova fotka
my dáme 600 € takže 350 je dobrá cena, záleži na kvalite....
Odpovedať
Profilova fotka
cena 350 za toľko fotiek / graficku upravu / a všetky tie ostatné veci mi príde dokonca aj dosť málo... ale zas záleží od kvality fotografa, od toho či v grafickej úprave zahŕňa aj retuš (ako veľmi rozsiahlu retuš) alebo len všetko hodí do Č/B a je grafická úprava :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala fotografa za 200... a ci bola podla tejto ceny nastavena aj kvalita a ochota a schopnost fotografa, posudte sami v albume... neznasam ludi, ktory posudzuju fotografa, alebo kameramana podla ceny... akoze ked je drahy je dobry??? to tazko...
Odpovedať
@j_ank_a prepáč, pozrela som si tvoj album, ale aj mi to príde tak ako keby si mala fotografa za 200€, takže naozaj tu bola nastavená cena podľa kvality.. nič v zlom, každý máme inú predstavu o fotkách. Nás vyjde fotograf 900€, ale nechceme kameramana a radšej sme si priplatili za kvalitného fotografa. Budú nás fotiť manželia Lukačkovci a naša predstava o fotkách je taká, aby sme si ich s radosťou pozreli aj o 30 rokov a neľutovali, že sme vtedy ušetrili na fotografovi ;-)
Odpovedať
fuha, zeny - chapem, ze sa vydame len raz (teda aspon kazda v to dufa ;-), ale minut vsetky doteraz tazko usetrene euricata za jeden den mi pride, prepytujem, sialene. nas stoji fotograf 315 e. dojde za nami vyse sto kilometrov, bude nas fotit od rana od kedy si zmyslim do jednej po polnoci a mozem pri plnom vedomi vyhlasit, ze sa na nasej svadbe ucit nebude, kedze pravidelne foti svadby uz nejaky ten rocik. jeho pracu sledujem pravidelne a je jednoducho krasna. ale mozem povedat, ze viac nez 350 e by som za fotografa neobetovala. preto sa mi cena 1000e, ako niektore pisete, zda jednoducho otrasne premrstena!
Odpovedať
Ked som este nemala rodinu a prvy krat padlo slovo svadba tak som s cenou za fotografa ratala (bola ochotna dat) okolo 500-600€, takze cena 350€ by mi vtedy prisla super. lenze po urcitom case ked som uprednostnila rodinu pred svadbou tak si fotky dam spravit jedine nejakemu znamemu (A v okoli ich mame dost) co fotia ako svoje hobby (A dost dobre) a nezivia sa tym resp zamestnanie maju uplne ine a fotenie ako konicek, a sumu dame taku "symbolicku" pripadne sa mozno dohodneme ze nam to venuju ako dar :-) ja osobne si velmi cenim pracu profesionalnych fotografov a viem ze aj ti najdrahsi si svoju cenu pytaju opravnene. ale po tom co som videla ze aj mnohi "neprofesionali" vedia spravit krasne fotky a taktiez doma mam jednoho takeho co nam spravil mnoho peknych fotiek (rodinne, s dcerkou a pod.) tak to inej volby uz nejdem.
Odpovedať
Profilova fotka
Kazda jedna suma obsahuje hodiny fotenia, hodiny uprav a vysledny produkt v podobe fotiek , DVD, obalu, tlacenych fotografii, fotiek na platno, fotiek na ine povrchy. Vsetko zalezi na tom co klient potrebuje. Pytajte sa co za tu cenu dostanete a hlavne v akej kvalitativnej urovni.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?