Je cena 450€ za svadobné fotenie v Košiciach adekvátna?

31. okt 201670

Ahojte kočeny je podľa vás 450€ veľa za fotografa z okolia Košíc na fotenie celej svadby?? ďakujem 🙂

• @simkapalinkova  ja si myslim ze to nie je vela, za kvalitneho fotografa je to skor vacsinou ta spodna hranica

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Je to normálna cena, aj keď mne sa podarilo zohnať dobrú fotografku za 300. 🙂 Fotila do popolnočného tanca, keď sme už boli prezlečení.

• Sponzor fóra
  • My sme za celý deň fotenia platili 230€ + darčekové balenie fotiek, pár vytlačených fotiek a USB klúč s fotkami+čokoládka 🙂. Je to skvelý fotograf teraz fotil pre APLE. Takže žiaden amatér 🙂

• Veron249 mozem sa opytat ako sa volal fotograf a kontak na neho? Dakujem pekne

• 450 je priemerna cena. Pod 300 za cely den je to urcite bez dokladu a bez opravnenia na podnikanie, cize cista cernota.

• 450e za cely den je pre dobreho fotografa malo. Fotograf co ma vybudovane dobre meno a je ziadany za 450e fotit veru nepojde.

• NIe je to vela.. Nas vysiel na 450. Ale ti lepsi si v KE pytaju 600-700€ a stretla som sa aj s polozkou 1000€.. takze ber ak mozes

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov